reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam z rana wszystkie brzuchatki :-)

Cyprysiowa - śliczny kolorek włosków,też o takim myślałam ale mąż mi to wybił z głowy :-(ale Tobie bardzo ładnie w nim :tak:

Ja trochę się rozchoraowałam ,weekend przeleżałam w łóżeczku,strasznie boli mnie gardło do tego katar i gorączka :-(nie mówiąc już o tych skurczach!!! Biorę nospę forte 3 razy dziennie i tą Luteine codziennie i co i nic dalej m nie boli podbrzusze a już naprawdę nic nie robię tylko leżę i obiadki gotuję,widocznie tak już musi być....
Pozdrowionka dla Yoki ;-)mam nadzieję,że szybciutko do nas wróci!!!
Wszystkim brzuchatką życzę miłego i pogodnego dnia :tak:

dzień bry

u nas piękna pogoda :-) skurcze mi minęły więc już strach się zmniejszył, ale czytam że wiele z nas dostało przedwczesny sygnał do rozwiązania - ja to się śmiałam że nogi skrzyżuje może małego zatrzymam, tym bardziej że mateuszek się nie odwrócił jeszcze - pupą się pcha na świat jak narazie.

Trzymajcie się kochane i uważajcie na siebie!

Pozdrowionka dla naszych szpitalnych mam - wracajcie jak najszybciej jeszcze nie czas:-)

cyprusiowa śliczny kolor włosów
ps. odnośnie proszków do prania czy możecie polecić taki jeden jedyny według waszej oceny najlepszy? bo ja nie wiem za bardzo co mam kupić a chce już wszytsko poprać i poprasować:-)

Buziaki

Morbital ja kupiłam proszek do prania i płyn do płukania Lovela. Juz część rzeczy mam popranych i na razie jest ok.

Witajcie kochane;
weekend chyba nie należał do super udanych.
Mam nadzieję, że u Justynki i Yoki wszystko ok...

Cyprysiowa - kolorek super:-D

Mi sie chyba brzuszek zaczyna stawiać:baffled:, ale nie jestem pewna. Nie potrafie rozpoznać, czy maluszek tak się dziwnie układa, czy to coś innego.

Stresujecie mnie tym praniem, bo ja jeszcze nie zaczęłam... jestem w totalnej rozsypce jeśli o przygotowania chodzi. Nawet koszuli do karmienia i szlafroka nie mam. Odkładam te zakupy na bliżej nie określona przyszłość, bo normalnie i tak ich nie będę używała:baffled:

Witajcie kochane:-)

:szok::szok::no::no: co tu się działo przez weekand?? Dziewczyny jeszcze mamy czas, nie stresujcie :szok: i uważajcie na siebie kochane, bo widzę, że żarty się skończyły:baffled:

Mi sie chyba brzuszek zaczyna stawiać:baffled:, ale nie jestem pewna. Nie potrafie rozpoznać, czy maluszek tak się dziwnie układa, czy to coś innego.
Zapominajko ja ma to samo, czasami wydaje mi się, że to tylko wzdęcia:baffled: musimy baczniej się obserwowac:tak:

Super, ze u Yoki ok, ale ja bym na jej miejscu chyba została w szpitalu a nie wypisywała sie na własną rękę:baffled:

A ja wczoraj byłam znowu z moim B na grzybkach , fajnie sie zbierało a teraz czeka mnie robota w kuchni i nie chce mi się za nią zabierac:-D

witam!!!
CYPRYSIOWA super ja dziś ściełam włosy mam teraz takie krótkie ha ha ha odrazu mi się samopoczucie poprawiło (ale mąż będzie zły)
u nas piękna pogoda może jakiś spacerek zaliczę,ale szczerze powiem że nieraz już nie mam siły chodzić a tu jeszcze dwa miesiące buuu.
dziewczyny mósimy już się oszczędzać bo szybciej się rozsypiemy niż to ma być!!!
pozdrawiam i ślę całuski dla wszystkich

reklama
Witajcie, ale dzisiaj pospałam do 10.30 i nawet w nocy nie wstawałam ani razu:tak:
Trochę zaległości nadrobiłam...to co pamietam to Wam pisze....

Misiówka mi tez brzuszek twardnieje, w szczególności wieczorami ale jest to do zniesienia:tak:
Cały czas łykam magnez....

Anoli super że juz po remoncie!!!

Justynka bądź dzielna!!!

Agacia cieszę się że uporaliście się z remontem i brawo dla Twojego Krzysia!!!!

Paola nasza Julcia w 30 tygodniu ważyła 1400g i lekarz powiedział ze wszystko ok, żeby nie martwić się nie będzie czterokilogramowym bobasem przy porodzie;-)

Cyprysiowa- szalejesz:-Dnowy kolor....super!!!

Marzycielka ile razy dziennie położna kazała pić te parzone liście malin???:szok:

Pozdrawiam i miłego dzionka życzę!!!:-)

Do góry