reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej Mamuśki!
A ja własnie wróciłam z moim synkiem z lasu i nazbieralismy reklamówkę + śrdni koszyczek grzybków przez niecałe 2 godzinki.

Kurcze dziewczyny.....współczuję Wam tych skurczów, ja nigdy nic takiego nie miałam i teraz tez nie mam, nawet przepowiadającyh nie miałam tyko czasem napinanie się brzucha. U mnie tez zostało ok 5 tygodni do porodu i tez jeszcze jestem w proszku.....musze się w końcu za to zabrać.
Trzymajcie sie Kobietki żeby te wasze dzieciątka jeszcze troszkę podrosły, teraz to każdy dzień jest na wage złota.
Spadam robić obiadek. Miłej niedzieli.

SZCZERZE z przerazeniem czytam te nowe posty....JUSTYNKA trzymam kciuki za pomyślny przebieg...no i za malutka,zeby się jej tak nie spieszyło....ja tez mam czasem skurcze,ale nie sa regularne, wiec sie nie martwie...u nas poki co sliczna pogoda to na jakis spacerek sie wybiore jak misiek wróci z pracy....MAMUSKI trzymajcie się ciepluchno w dwupakach jak to napisała Cyprysiowa :} MARZYCIELKA dobrze,ze u Ciebie w miare dobrze,bardzo mnie to ucieszyło:}

Witajcie
Ja w dwupaku :tak: chociaz brzuch mam co chwilke twardy :-(.
Justynko co sie stało, jak to w ogole sie zaczeło? Moj mały tez sie spieszy na swiat :-:)-(, mam juz rozwarcie 1,5 cm, a jak to wyglada u Ciebie? Ja jestem na fenoterolu :-(. Trzymaj sie i odezwij sie czsami sms do któres z nas.

Ja spakowana jeszcze nie jestem, ale zrobie to jutro. niestety nie mam jeszcze wielu drobiazgów i nawet popranych ciuszków dla małego

Miłego dnia

Witam dziewczyny

Co się tu dzieje:szok::szok:,
Justynka trzymam kciuki żeby dzidzia jeszcze pomieszkała w brzuszku.

Dziewczyny czy Misiówka miała gdzieś wyjechać? bo jakoś od paru dni nie daje znać o sobie - zaczynam się martwić:-(.

Hej, ja od dwóch dni próbuję nadrobić i dziś się poddałam, bo nigdy bym chyba nie napisałą...

Justyna - trzymam mocno kciuki, dzidzia najważniejsza, wierzę, że będzie dobrze!!

U nas wszystko ok, ale jestem strasznie zabiegana i potem wieczorem nie mam na nic siły. Więc całuski dla was wszystkich i mam nadzieję, że już uda mi się być na bierząco!

reklama
Byliśmy na spacerku i zjedliśmy kanapeczki potem o 20.00 idziemy na kolację do sąsiadów;-)
My mieszkamy na 10 a oni na 3 piętrze:-) daleko nie mamy

Dziewczyny trzymajcie się w dwupaku:-)

Do góry