reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Miło mi aniamanu ze mnie pamiętasz.....a u mnie jakos leci.....
Czasem Was podczytuję....i tak mi zal,ze mnie juz tu nie ma...ehhh...ale ciesze sie ze u Was wszystko dobrze.....
Teraz tylko czekac az beda Maluszki na świecie....super...
Życze Wam spokojnej nocy,,,,,,

Ostatnia edycja:
reklama
Miło mi aniamanu ze mnie pamiętasz.....a u mnie jakos leci.....
Czasem Was podczytuję....i tak mi zal,ze mnie juz tu nie ma...ehhh...ale ciesze sie ze u Was wszystko dobrze.....
Teraz tylko czekac az beda Maluszki na świecie....super...
Życze Wam spokojnej nocy,,,,,,

Cześć Aga:-)

A Wy będziecie się starać o nowego Aniołka?:tak:

Witam z rana brzuchatki.

Nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień. Pewnie posprzątam a potem poczytam.
M musi dokończyć pracę mgr a teraz pojechał z psami do lasu i po mięso dla nich a potem umyć syfiasty samochód:-)

Dziwny dzisiaj mam humor ani fajny ani nie fajny...buuu

Mnie jakos te dni dolują, pochmurno na dworze, ciemno w domu, a do tego niekończący się remont. Mial trwac 2-3 dni, a trwa 5 dni i konca nie widac! Nie moge się doczekac kiedy rozłozymy łóżeczko i piekna posciel :-)

Witajcie kochane

Czesc, wlasnie wróciłam od lekarza. Powiedziałam jej, ze brzuch mi twardnieje, podlaczyła mnie pod KTG i okazalo się, ze mam regularne skurcze co 5 minut. Szok. Bo ja tego nie czułam. Zapisała mi leki przeciwskurczone Fenoterol i Staveran. Mam nadzieję, ze pomoze.Strasznie sie tymi skurczami zestresowalam, ale jestem dobrej mysli. Najgorsze jest to, ze mamy w domu remont i straszny bałagan, a ja mam sie oszczedzac.ech, synek jest wazniejszy. Buziolki
oszczędzaj się Agawar, sprzątanie moze poczekac - Ty i dzidzia jesteście najwazniejsze

Marzycielko ja tak patrze na Twój suwaczek i Ty już tuz tuz jesteś kochana:-) ale Ci zazdroszczę:-)

A ja cos sie zbieram i nie wiem za co się zabrac czy za sprzatanie czy za zakupki??:-(Od poniedzialku nic tylko piore i prasuje ciuszki dla skarba , mam juz chyba zapas na 9 miesięcy przygotowany:szok: tak sie rozpędziłam:-)
Milego dnia Wam życzę brzuchatki i uważajcie wszystkie na siebie:tak:

Cześć Dziewczyny!

Dawno oj dawno mnie tutaj nie było... przepraszam, że nie nadrobię zaległości, ale musze wam się do czegoś przyznać... zawsze jak kładłam się spać myślami byłam z wami i zastanawiałam się co u was słychać... jednak czas nie pozwalał mi na wejścia do internetu bo mam ostatnio bardzo dużo na głowie...

Teraz coraz częściej myślę o tym że nasze kochane kruszynki lada moment opuszczą najwygodniejsze mieszkanka i zechcą nas zobaczyć po drugiej stronie... ja już nie moge się doczekać...

buziaczki kochane i miłego dnia dzisiaj wam życzę...

Witajcie kochane :-)

U nas szaro i brzydko :-(.
Mój K zaczyna sprzatanie po remoncie, a my sobie lezymy oczywiscie :zawstydzona/y:. Juz mi sie nie chce :no:.
Tak mysle ze jak posprzatamy po remoncie to rozłozymy łózeczko, a ciuszków jeszcze nie mam wypranych :-(.

Witajcie Kochane-normalnie przed chwilą naprodukowałam się i wszystko mi się skasowało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Więc pochwalę sie zakupami wczorajszymi dla Małej:-)Bo wiecie w Smyku kupiłam kombinezon za pół ceny-gdy się zastanawiałam czy go wziąść bo rozmiar 62 to podeszła facetka i przykleiła obniżka cen i zamiast 150 wydałam 75:-DA śliczniutki jest taki różowiutki:-)I przy okazji kupiłam sobie czajnik elektr.opiekacz do kanapek, kozaczki na zimę-nigdy takich wygodnych nie miałam-jakby buta na nodze nie było:-)No i tel.dla Męża,kapciuchy pluszaki i taką golarkę Philipsa do okolic intymnych-bo wiecie teraz jest co raz trudniej z brzuszkem-a rewelacja bo wypróbowałam już wczoraj i męczyć się już tak zbytnio nie muszę:rofl2:Chciałam wózek kupić ,ale żaden mi się nie podobał:rofl2:I w poniedziałek jedziemy jeszcze raz na zakupki-bo w piątek w Wawie już korki zaczynały się ogromne i uciekaliśmy jak najszybciej-i juz napewno wózek kupię i łożeczko i meble do salonu chcę wymienić-ojej ale chwalipięta jestem ale wybaczcie:baffled::baffled::baffled:

Miłego dzionka życzę i lęcę sprzatać:tak:

reklama
Agaciu na pewno zdążysz jeszcze z praniem:tak: ja z nudów zaczęłam prac i prasowac, tak to pewnie jeszcze wstrzymałabym się do listopada;-)

A co z Yoką ktoś wysyłal może do nie j meska?? Yoka trzymamy kciuki za Was i wracajcie szybciutko do nas:tak:

Do góry