reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie mamusie!przesylam wam linka do "wrozby",z ktorej to niby wynika jaka bedzie plec dziecka :)sprawdzalam na paru znajomych i sie potwierdza.Mnie wychodzi synek,z czego sie bardzo ciesze, bo to moja pierwsza ciaza i czy dziwczynka czy chlopiec to jedno,byle bylo zdrowe:)zycze wam przyjemnej zabawy,a te dziewczyny ktore juz maja dzieci niech pisza czy sie sprawdzilo,pozdrawiam was serdecznie i wasze pociechy!!!

oto link: Komu Ch�opca, Komu Dziwczynk� ?
Mi zgodziło się co do synka,:tak: a teraz wychodzi mi córcia-byłoby super, ale wolę się ni nastawiać.

reklama
Hej ,
zrobiłam sobie obie wróżby i z pierwszej wychodzi mi dziewuszka (choć nie mierzyłam długości nosa:rofl2:) a z drugiej chłopczyk.
Sama jestem ciekawa co mam w brzuszku u mnie w rodzinie już się zaczynają o to zakładać :baffled:...

Co do tych przesądów to ja o żadnych nie słyszałam, ale chętnie poczytam tę pracę( bede wdzięczna za linka ;-))

Cześć Słoneczka!

Mi w obu testach wyszła dziewczynka:-) Więc zobaczymy mój facet się ucieszy.. Będzie Nicole - córcia tatusia.;-)
Moja babcia również stwierdziła, że będzie dziewczynka no to się okaże za pół roku. ;-)

Nie mogę się doczekać kolejnego USG wtedy sprawdzimy płeć no i chyba zrobimy sobie 3D .

No i wyszedł chłopczyk.Tatuś się ucieszy;-) Właściwie to chcemy tylko żeby było zdrowe...Ale chcemy mieć dwójkę dzieci więc lepiej by było gdyby chłopczyk był starszy :) A najbardziej chciałabym żeby już był grudzień i żeby nasza Kruszynka była już z nami:tak:

No i wyszedł chłopczyk.Tatuś się ucieszy;-) Właściwie to chcemy tylko żeby było zdrowe...Ale chcemy mieć dwójkę dzieci więc lepiej by było gdyby chłopczyk był starszy :) A najbardziej chciałabym żeby już był grudzień i żeby nasza Kruszynka była już z nami:tak:

Ja tez nie moge się doczekać!!!:tak:
Także chcemy miec 2 dzieciaczków.

hej dziewczynki! robiłam te testy i z jednego wyszedł mi synek a w tym drugim dziewczynka :-D ha ha ha :tak:ja mam już synka więc wolałabym córcie no zobaczymy byle drowe było. a co do wróżb to znam taką jedną z obrączki , zawiesza się na nitce obrączke nad prawą ręką ,wykonuje się trzy ruchy w gore i w dół tak żeby nie dotkła ręki ,potem trzymając nitkę bez ruchu obrączka powinna zacząć się rszać ,jak robi kółka to na dziewczynkę a jak kreski to na chłopca mi się przy pierwszym sprawdziło, bawcie się dobrze.

hej dziewczynki! robiłam te testy i z jednego wyszedł mi synek a w tym drugim dziewczynka :-D ha ha ha :tak:ja mam już synka więc wolałabym córcie no zobaczymy byle drowe było. a co do wróżb to znam taką jedną z obrączki , zawiesza się na nitce obrączke nad prawą ręką ,wykonuje się trzy ruchy w gore i w dół tak żeby nie dotkła ręki ,potem trzymając nitkę bez ruchu obrączka powinna zacząć się rszać ,jak robi kółka to na dziewczynkę a jak kreski to na chłopca mi się przy pierwszym sprawdziło, bawcie się dobrze.

Wow coraz to nowsze , ciekawsze sposoby hihi:-)

reklama

Słyszałam o tym. Nawet z mama i siostra zrobiłyśmy test:-D wyszło, że to dziewczynka/chłopiec w zależności od tego kto trzymał nitkę.

Nie mam żadnych preferencji co do płci, bo ciąża trochę mnie zaskoczyła. Choć nie ukrywam, że bardzo jestem ciekawa i chciałabym wiedzieć już teraz;-)

Ktoś wie co z Cyprysiową się dzieje?

Ania 2608 dzięki za linka

Do góry