reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny, mam na imię Agnieszka i jestem najszczęśliwszą osobą na świecie. Spodziewamy się upragnionego i bardzo dlugo wyczekanego dzidziusia. Termin mam na 5.12, jestem w 13 tc. Przygarniecie mnie?

reklama
Witaj! Dziewczyny są tu Superowe więc napewno Cię przygarną!!!!Sama do Nich "należałam"..niestety mi sie nie udało....ale w Ich imieniu zapraszam bardzo serdecznie....Pozdrawiam.

Hej kochane:-)
Długo was nie odwiedzałam bo musiałam wybyć na uczelnię, troszkę mi sie tam zeszło o a Wy widze nie próżnujecie:-D Mnustwo różnych nowości, testy na płeć, mnie w teście z miesiącami wychodzi dziewczynka a z nitką cąły czas to samo - chłopczyk...tylko nie wiem jak to ie ma do poronionych ciąży:-(ale licze na chłopca, chcoaiaż jak będzie dziewczynka to tez będę najszczęśliwszą mamą na świecie:-D
No a jeśli chodzi o dzień Matki tio mój mężuś powiedział wieczorem, że chciał mi kupić kwiatka ale już nie zdążył po pracy, ale moje maleństwo samo postaralo się o życzenia...z samego rana biegałam 4 razy do łazienki tak mnie mdliło. Na szczęście teraz mi przeszło i od kilku dni spokój:tak:
A jesli chodzi o zachcianki to też muszę wam powiedzieć że mam ocały czas ochotę na zupy i to najlepiej pomidorową albo ogórkową, w ogóle najlepiej to pasztet mi smakuje i musztarda, mam tez ochotę na ostre i czasmi niestety musze sie wybrac na hamburgerka:-D
Pozdrawiam was cieplutko
Witam serdecznie wszytskie nowe grugnowiczki:-D to fajnie że jest nas coraz więcej

Jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dopiero weszłam dodomu. Byłam równo tydzien. Nie dalam znac ze jade bo tak szybko to poszlo. Póżniej napisze wiecej, musze cos zjesc ale ogólnie jest ok.

agawar witamy serdecznie :) Ja też jestem w 13 tc. i mam termin na 5.12:tak:
Ja znam z tą nitką taką wersję,że trzyma się obrączkę zawieszoną nad dłonią i 20 razy przekłada między palcami w tą i z powrotem,a później zatrzymuje nad dłonią.Jak kręci się w kółko to dziewczynka jak wahadłowo to chłopczyk.później się to powtarza i robi się tyle razy żeby sama się zatrzymała.Mi wyszła dziewczynka i chłopczyk,a za trzecim razem ani drgnęło.I mężusiowi tak samo:-)
Agnieszka_AJ2811 odwiedzaj nas kiedy zechcesz i pisz co u Ciebie:) Pozdrawiam cieplutko:)

Cytat:
Napisał ANIA2608
No i wyszedł chłopczyk.Tatuś się ucieszy;-) Właściwie to chcemy tylko żeby było zdrowe...Ale chcemy mieć dwójkę dzieci więc lepiej by było gdyby chłopczyk był starszy :) A najbardziej chciałabym żeby już był grudzień i żeby nasza Kruszynka była już z nami:tak:

Ja tez nie moge się doczekać!!!:tak:
Także chcemy miec 2 dzieciaczków. __________________

Wiesz Marzycielko ja chciałabym mieć dużą rodzinkę,przynajmniej 3 dzieciaczków...I gdybym tylko wiedziała,że nas na to stać to bardzo chętnie:) Ale chcielibyśmy z mężem zapewnić rodzinie normalny poziom życia,więc na razie mamy w planie dwójeczkę:)

reklama
Do góry