reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć Kobietki :-)

Aga
czekamy na info z wizyty:tak: i trzymamy kciuki.

Upławy też mam ale takie raczej małe:-)

Justyna a o co chodzi z tym trzymaniem moczu? co się może stać?

Dzien dobry
Ja tez mam uplawy dosc spore choc i tak mniejsze teraz niz na samym poczatku. To jest normalne, poczytalam troche o tym i niektóre dziewczyny maja bardzo mocne, niektóre wcale nie maja takze nie ma sie czym przejmowac.

Agnieszka wszystko bedzoe ok! Napisz po wizycie

Tak ja też mam. To normalne. Moja ginka powiedziała, że mogą być duże.

no ja też czytałam że moga być ale jakoś mnie to denerwuje bo wkładki hurtowo kupuje w makro :-D dzieki za odp zawsze raźniej :-D

Justyna a o co chodzi z tym trzymaniem moczu? co się może stać?

gin mnie oszczegł że jak trzymasz i trzymasz to moze dojść do tego że nie będzie szło sie wysikać bo zablokuje Cie, pomimo pełnego pęcherza, i wtedy tylko szpital bo pęcherz bedzie coraz większy i większy i moze doprowadzić do poronienia !
ale on zawsze mi puszcza takie teksty "mało" stresujące !! :baffled:

Witajcie.Za 40minut mam wizyte okropnie sie denerwuje....chyba oszaleje boje sie,ze cos moze byc nie tak......:-(Odezwe sie jak wroce.miłego nastroju zycze

a dlaczego ma być coś nie tak ??? zaraz melduj !! trzymam kciuki !!!

a ja siedzę w pracy i mam kupe roboty a nic mi sie nie chce :sorry2:

Justyna ale mi dowaliłaś ha ha ha juz nie zapytam się co twój gin powiedział:szok: obiecuje nigdy:-D:-D

Cyprysiowa cieszę się,że z dzidzią wszystko w jak najlepszym porządku!:tak:

Ja tez mam w ciąży więcej takiej białej wydzieliny i nawet położna mnie o to pytała, czy mam więcej, a jak odpowiedziałam,że tak to powiedziała,że to dobrze.:tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny, wlasnie wrócilam z usg:-) nasz groszek ma juz 5 cm:laugh2:, i tak sie wiercil i krecil, ze przez 9 min, lekarka próbowala, mu cos tam zmierzyc, i ciagle go popychala (usg pochwowe) zeby zmienil pozycje, smiechu bylo na caly gabinet, mowila, ze takiego upartego fasolka jeszcze nigdy nie widziala:laugh2:, narazie wszystko jest dobrze, moje i wyniki fasolki dobre, przewidywany ternim na 04.12.08. Ja jestem szczesliwa, czego i Wam wszystki mamusie zycze z calego serducha i duuuuzooo zdrowka dla fasolek. pozdrawiam :-)

Agnieszka_AJ2811 trzymam kciuki razem z resztą dziewczyn.
Ja też zaczynam się powoli denerwować, jutro pierwsze USG, a w poniedziałek do lekarza.
Kiedy Wy dostawałyście skierowania na badania tzn. krew,mocz itp.
U mnie było tak : około tygodnia po tym jak nie dostałam miesiączki poszłam do lekarza, ona mnie przebadała, zrobiła cytologie,potwierdziła ciąże, dostałam skierowanie na USG. Wydaje mi się ,że powinnam dostać odrazu i tamte badania ale to tylko moje przypuszczenia.

reklama
Do góry