reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No i Gratulki Cyprysiowa:-)

A ja zobaczę co z tym cisnieniem bo nie jest ok.
Raz 160/70 raz 123/83.
Gin mówi , że to nie jest przez ciążę:-(
A ja jeszcze źle się przez to czuję.

reklama
Bardzo się cieszę razem z Tobą Cyprisowa gratulacje.

Ja ciśnienie ma 100/60 i strasznie mnie głowa boli zalecony spacer i apap

A ja się muszę pochwalic, że słyszalam już serduszko mojej 11 milimetrowej fasolki:)
Bije jak oszalałe:)
Następna wizyta niestety dopiero za miesiąc:( Znowu trzeba tak długo czekac, żeby wiedziec czy wszystko ok:)

Cyprysiowa, Agatkas - super, że same dobre wieści :) Oby tak do końca! Ja mam wizytę jutro, podejrzymy, co tam u maluszka słychać.

Placówke chyba mialas na myśli :-D Przepraszam ze łapie za słowka ale rozbawilas mnie strasznie :tak:

:-D:-D:-D to sie popisałam :-D
kiedys wypaliłam zamiast zaspanych to wyszło mi zasapanych ale palcówka :-D sama sie z siebie uśmiałam !

Dziewczyny napiszcie mi czy wstajecie w nocy do wc? Ja non stop sikam, robie o 1.30 i juz o 5 sie budze z bólem podbrzusza i musze szybko leciec.
I jescze strasznie sie mecze. Tez tak macie ze ak gdzies idziecie to szybsze tempo i zadyszka?

ja tez pobudki nocne mam na wc ! ale zaraz lece bo gin mnie nastraszył trzymaniem pęcherza pełnego !

Witam się serdecznie, mam pytanko czy któraś zwas miała opryszczkę wargową, bo mi dziś wyskoczyła i się troche martwię.

ja myślałam że to opryszczka ale chyba to było co innego bo po dwóch dniach smarowania maścią zlazło ! W aptece na pewno dadzą Ci cos dobrego ! Mi np zovirax nie pomaga wcale i zawsze biorę maść z innym składem niz zovirax !

Okruszek 1 czym się przejmować farbowanie włosów nie szkodzi maleństwu...ja tez mam juz spory odrost i mam zamiar sie ich pozbyć .Pozdrawiam:-)

no podobno po I trymestrze to juz bez obaw mozna farbować ! Jak nie przeszkadza taki zapach to chyba ok ! Ja jestem z gatunku panikar i w pierwszej ciązy ze strachu to nawet włosów nie obcianałam dopiero pod koniec II trymestru nie wytrzymałam juz i sie przemogłam !

Wrócilam!! Malenstwo jest cale i zdrowe. Mam nagrany filmik i 2 zdjecia. Tak fika, rusza pupa smiesznie i wklada lapki do buzki.
Ma 4 cm co daje 12 tydz. Termin z usg jest 8.12 na pierwszym usg byl 16.12 a teraz 6.12!!!! Tak rosnie mój maluszek. Aha i z tego co mozna wnioskowac bardziej chlopaczek
icon_smile.gif
Ale jescze nie wiadomo tylko mi cos pokazal co moze byc pisiakiem a i wagina taka rosciagnieta wiec mowi ze narazie nie moze powiedziec.
Tak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to gratki ! fajnie ! zaraz lżej i akumulatory nałdowane po takiej wizycie ? ! ja idę za tydzień i juz doczekać sie nie mogę !!

Ja nie mam żadnych upławów.
Męczy dziś już od rana, a tu jeszcze tyle godzin w pracy:-(.
Jutro moje pierwsze USG, już bym chciała zobaczyć swoje maleństwo a może i maleństwa :-)

Ja też nie mam żadnych upławów, cytologia wyszła mi jedynkowa i szczerze wam powiem, że odkąd jestem w ciąży to nie muszę właśnie żadnych wkładek używać bielizna jest suchutka i czyściutka aż miło. Skontaktuj się z lekarzem, może to normalne, ale lepiej sprawdzić.

reklama
Do góry