reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

i ja sie witam, oj patelnia straszna, mam w chwile obecnej 38 stopni, przeciez to masakra, dobrze ze mam wolne bo nie dalabym rady pracowac

reklama
Widze, ze jak zwykle wszedzie goraco tylko u nas byle jak, ehhh:-( Chyba koniecznie trzeba bedzie w tym roku pojechac gdzies na wakacje:tak:

Hej

Kanus jeszcze raz ogromne gratulacje. A miałas tam jakiegoś lekarza co mówił po polsku?

U nas dzisiaj się ochłodziło, wczoraj było gorąco, a niby miało być dzisiaj 30 stopni :eek:
Wróciliśmy z Matim z krótkich wakacji :-D. Byłysmy u mojej siostry, mały przeszczęśliwy, nie chciał wracać. Wyszalał się, wybrudził, sinaków nabawił :-D:-D
No ale wróciłam do rzeczywistości, mąż został sam w domu więc mam taki bałagan ze szok, jeszcze na dodatek w Mateusza pokoju pękło naczynie wyrównawcze i cały pokój był zalany, brudną, brązową wodą :wściekła/y:. Masakra, ledwo weszłam i już na kolana padłam ze szmatą. Mało tego coś się stało z prądem u małego w pokoiku bo nie ma światła. Ściany zalane brązową, ohydną wodą. No masakra :no:

Agacia ale miałaś powitanie. Mamy lokatorów na budowie, małe ptaszki, które zaczeły sie uczyć latać i trzeba czekać aż się nauczą żeby ich stamtąd wykurzyć. A ich mama tak pieknie śpiewa że aż się milo słucha, tylko mogłyby zakładać gniazda na zewnatrz !!!

Witam i ja,
u nas znośnie bo tylko 25 stopni;-)
Agaciu co to jest naczynie wyrównawcze?:eek: współczuję bałaganu, ale faceci niestety tak już mają:no:

Ja dzisiaj jestem na jednodniowym urlopie, po ciągłych zmianach w pracy musiałam odreagować i chwilę odpocząć sama :zawstydzona/y:

Zanplo ale masz lokatorów, ile dajesz im czasu na naukę latania p;
Miłego dnia dziewczyny;-)

Hejka kochane:*

Zanplo fajni tacy lokatorzy tylko faktycznie z gniazdkiem za oknem:p hhahahh u nas pod blokiem sa takie mega krzaki i tam tez maja gniazdka Wrobelki to dosłownie od około 4 nad ranem słychać jak cwierkaja :)

Zapominajko to Wam dostarczył wrażeń kocurek:) najważniejsze ze nic mu sie nie stało... Szok:)

Agaciu nie, nie było Polaka... Ale trafiliśmy na fajnego lekarza... Za długo. Nim nie powspolpracowalam, ale raczej był zadowolony:))) jak będę miała chwilke to opisze Wam gdzie nie ma oczu wielkiego brata:p co i jak dokładnie wyszło ze szpitalem:)

Kajaczku a Ty jak tam???

A za nami cuuuudowna nocka... Odpukac hahaha malutka poszła spacku około 11 obudziła sie o 2:30 na jedzonko i dalej kima, a potem o 4:30 jedzonko i spała do prawie 8...:))

Mariczka wczoraj miala gorszy dzien, strasznie dokazywala... Chyba chciała troszke zwrócić na siebie uwagę...zreszta ja tez wczoraj miałam stan depresyjny, ale dzisiaj juz jest lepiej :)))

A No i wczoraj byliśmy na pierwszym 30 min spacerku:)) Majka spała, Mariczka dumnie prowadziła wozeczek :) z wrażenia nie zrobiłam żadnego zdjęcia :/

poza tym czujemy sie dobrze:) pokarmu mam duzo, wczoraj musiałam troszke odciagnac, bo myslalam ze mi cycuchy rozsadzi...

pozdrawiam Was kochane:*

Dzień dobry...my dzisiaj chrzcimy się trzymajcie kciuki żeby wszystko się udało..bo coś wczoraj mi Lenka zagoraczkowala:-(

Kajka wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego ślubu...

Zmykam szykować nas, miłej niedzieli

Witajcie.
Za mną szalone dni. W czwartek byłyśmy na wycieczce, w piątek zmarł mój teść, dziś był pogrzeb i powoli wracamy do normalności mimo że jest ciężko :(

Kaja najlepszego i samych wspaniałości na nowej drodze życia

Madzienko najlepsze życzenia i moc całusów z okazji chrztu Lenki

reklama
Do góry