reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja,
u nas też znów ciepełko, oby tak dalej:tak:

Asiulko zdrówka dla Zuzi, ty to masz bidulo z ty,mi choróbskami:no:
Kanuś jak Kruszynka grzeczna? Jakie pierwsze wrażenia Mariczki po spotkaniu z siostrzyczką?
Zapominajko kiedy zaczynamy razem 6tkę waidera?;-)

Kokuś zazdroszczę wakacji, my dopiero od sierpnia, wypoczywajcie dziewczyny ile wlezie:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja brzuszkam od 17 lipca :D bo od tego dnia mam zielone światło.

Będę pewnie nad morzem naszym w weeekend. Pewnie okolice Koszalina. Będzie któraś z was?

Asiulka współczuję. Filip może potrzebuje więcej czasu, żeby się nauczyć rozłąki. A kłótnia nic miłego. Wiem coś o tym, bo wczoraj ostro z siostrzycą poszłam...

Kochane dziekuje wszystkim za gratulacje :* kochane moje;***

My czujemy sie dobrze, Majka w dzień pięknie śpi i ciągnie cycusia...czasem troszkę pomarudzi, za to w nocy dała nam popalic...hahahah
Na szczęście Mari się wyspała, po dniu pełnym wrażeń z "nową" siostrzyczka padła i wstała dzisiaj o 9 wyspana za wszystkich:p hahah

Mari ciągle całyje, głaszcze i mówi do Majki...tak pociesznie to wygląda:p hahaha A Maja reaguje na nią lepiej niż na kogo innego...od razu otwiera oczka i slucha:p hahah

Poza tym czujemy sie dobrze... Jutro jedziemy na badanie bilirubiny, bo jest duże prawdopodobieństwo ,ze jeżeli Mari miała to Majce tez sie podniesie....oby nie....

A tak to jestem mega szczęśliwa, ze tak nam wspaniale poszło....:))))

SCiskam Was....jak sie troszke odnajdziemy i ja sie wpasuje w rytm nowy to obiecuje byc na bierząco:***

Dzien dobry. U nas cudownie cieplutko, oby jak najdluzej:tak: Zuzi juz goraczka przeszla, na szczescie nic sie nie wyklulo przez te pare dni.

Zapominajko pewnie kiedys z tego wyrosnie moj syn i w przyszlosci bedziemy sie z tego smiac. Ale troche mi wstyd kiedy z calej grupy dzieci, a sa tam tez takie maluszki 3,5-letnie nikt nie placze tylko moje dziecko:sorry2:

Kanusia ja tez sie ciesze, ze wszystko Wam tak sprawnie i szybko poszlo. Teraz potrzebujecie troche czasu, zeby wbic sie w caly ten rytm:tak: A z zoltaczka niekoniecznie musi tak byc. Filip mial dosc silna zoltaczka, taka ze pare dni byl naswietlany. A Zuzia praktycznie zoltaczki nie miala. Podobno w duzym stopniu zalezy to od tego czy przy porodzie byla podana oksytocyna czy nie. U mnie sie to sprawdzilo.

Cześć mamusie;
u mnie też dziś cudnie, więc calutki dzień na powietrzu spędziliśmy.

Asiulka niech ci nie będzie wstyd. Pewnie są mamy, które ci zazdroszczą, bo ich dzieciaki nie dają im nawet buziaka :tak:

Kana może jakieś foteczki nam podeslesz!!!

Kana gratulacje!!! poród jak marzenie Moje dziecko daje popalić, w domu jak nie jest na rękach to drze się strasznie, za to na spacerkach jest jak aniołek. Dzisiaj przyszły koleżanki z pracy, a Weronika zasnęła i była tak cichutko jak już dawno nie była więc się śmieje że od dzisiaj codziennie zapraszam gości bo moje dziecko wtedy śpi. I kto mi uwierzy że ciągle marudzi haha Majusia zasnęła, chyba była zmeczona bo jakos szybko padła. Ale pojechałabym na jakieś wakacje !!!

dzień dobry;
ja miałam wczoraj mega stresujący wieczór. Mój kot jest głupi i mi zafundował...
Rudy za robalem z balkonu wyskoczył. 2h go szukaliśmy. jemu nic nie jest poza tym, że wystraszony, za to ja i A. pogryzieni przez komary jesteśmy jak nigdy :dry:

Zanplo Weronika najwyraźniej lubi towarzystwo :D

reklama
Czesc Baby;-)
No u nas ze smazenia niestety nici, bo pogoda sie popsula dzis. Rano pojechalam do sklepu po bulki, rozneglizowana, a na zewnatrz chlodno:sorry:
Ale rzeczywiscie pustki na forum...

Do góry