reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienko ja Cie prosze Ty nie narzekaj na pogode:no: U nas jest tak juz od ponad tygodnia z przerwa na weekend, a Ty ciagle piszesz, ze u Was slonko i ciepklutko, wiec musi byc sprawiedliwie i do Was ta szaruga tez w koncu musiala dotrzec;-)
Lenka konczy dzis 4 miesiace? Kiedy to zlecialo:szok:

reklama
Dzień dobry dziewczynki:happy: u nas tradycyjnie znowu pada:crazy: :crazy: Przed chwilą kurier przywiózł mi buciki ale chyba w tym roku to jedynie kalosza a nie sandały:angry:

Zapominajko co do wakacji to my mieliśmy w planach takie bardziej na aktywnie. Chcieliśmy pokazać dziewczynom trochę Polski ale wczoraj wszystkie nasze plany na najbliższą przyszłość wzięły w łeb :-:)-( Dziadek miał rozległy udar:-( na chwilę obecną nie mówi (i prawdopodobnie tak już zostanie) i ma sparaliżowaną prawą połowę.

Madzienko buziak dla Lenki:-) ale ten czas szybko leci

Madzienko ale zleciało :szok:Choć nam zaraz 2 miesiące stukną :-D

Kokusia bardzo współczuję. Mam nadzieję, że dziadek dojdzie do siebie!

Iggy ma jutro występy w przedszkolu i rano pomkniemy z Ptysią mu kibicować :tak:

My siedzimy w domu. Janosik wyniki badań ma dobre. Od wczoraj spadła mu temperatura ale wciąż trzyma ok 37 stopni. I niestety zaczął dziś kasłać :baffled: Dostaje już fisia w domu i chodzi płacze bo jutro z przedszkola idą do Zamku Królewskiego a on nie :-( Co za dziwne dziecko - do przedszkola chce :-D

Strasznie szybko dzieciaki Wam rosną :-D Zanplo a jak u Ciebie?

Kokusia współczuje, mam nadzieję że jakoś się wszystko unormuje.

Idę spać dziewuszki.

Renia - kciukasy nadal zaciskamy

Kana - spakowana już? A z kim Mari zostanie jak pójdziesz do szpitala? I jak długo Cię będą trzymać?

Hej;
ja zaraz zmykam na występy. Mam nadzieję, że Ptysia nie urządzi bonusowego koncertu.

No i Iggy pozedł chory, więc pewnie od jutra w domu bedziemy siedziali :confused2:

czesc :)

Zapominajko daj znać jak dzieciaki się spiszą na występach :)

Myśmy wczoraj byli na pokazie tańców w przedszkolu, się uśmiałam :)

na 25.06 mam umówioną wizytę do Katowic do kardiologa na echo serduszka i połówkowe Usg. Nie mogę się doczekać,ale boję się strasznie...

Pogoda boska, słoneczko od rana ...a u Was ?

Dzien dobry:tak: U nas tez sloneczko od rana. Zaraz zmykam z mala na spacerek, tylko wyprasuje zalegle pranie, bo jak mi sie pozniej nazbiera to nie moge sie za nie zabrac:sorry:

Zapominajko udanych wystepow i zeby Ptysia byla grzeczna:tak:

Pyciolku po tym wszystkim co przeszliscie teraz musi byc juz tylko dobrze:tak: Choc rozumiem twoje nerwy. Jak juz ochloniesz troszke w zwiazku z ostatnimi przezyciami to moze pomyslilmy w koncu o tym naszym spotkaniu, co?

Myszqo i Zapominajko zdrowka dla Waszych chlopczakow:tak: Fifi tez troche zaziebiony, rano kaszle potwornie, pozniej juz tylko troszke. Na razie sie inhalujemy i mam nadzieje, ze ten kaszel przejdzie.

Już po. Było super, spłakałam się klasycznie. No i zgarnęłam Igorka do domu, bo gorączkuje :-( I pierwszy dzień pięknej pogody spędzimy w domu:no:

reklama
Witajcie u nas też słonecznie i mam nadzieję że zostanie tak do listopada:-D:-D:-D:-D

Asiulka człowiek do dobrego szybko sie przyzwyczaja...a że ja słońco-lubna to co poradzić:-p
Zdrówka dla Fifiego

Zapominajka super że występ udany...i. zdróweczka...

Pyciolku juz trzymamy kciuki, musi być dobrze...

Kokusia wytrwalości....

Myszqa i dla Janka zdrowka....

Do góry