reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kokusia tłumacz sie gdzie byłaś jak Cie nie było?;-).

Kana no jakby nie liczyc teraz ty kochana...czekamy:-).

A my jutro grillujemy z mamą moją i tesciami, a w niedziele chcemy gdzies ze znajomymi zabrac dzieciaki. Upieraja sie na zoo w poznaniu, ale musimy znalezć jakąs alternatywe blizej:tak:

reklama
hej mamusie;

Kokusiu fajnie ze jestes.

Anoli zoo w poznaniu jest do dupy. Wrocław znacznie lepszy.

Kana no teraz ty :-)

My jutro na usg bioderek idziemy...

My już po szczepieniu, pierwsze pneumokoki za nami, mam nadzieje że Lenka dobrze zniesie to szczepienie....
poza tym ważymy już 5430g i mamy 60cm

Kanus Ty następna!!!!!:-D:-D:-D

Zapominajka trzymamy kciuki za wizytę u ortopedy, dosyć wczesnie idziecie...nasz ortopeda powiedział żebyśmy przed 6 tygodniem nie pokazywały się:tak:aczkolwiek na wypisie mieliśmy informacje o kontroli w 4 tygodniu

Zanplo gratulacje .... a dopiero pisałaś ze idziesz na zakupy :szok:

Witam się z anginą ropną. Meeeega wielkim bólem gardła. Co mnie na starość dopadło :szok:

Kaja cieszę się, że piszesz nam tutaj same dobre wieści, teraz czekam na usg główki.

Pyciolku co u Ciebie?

Kokusia spowiadaj się.

Agacia weź tę anginę zostaw, co ją ciągasz ze sobą ;-)

Madzienko też mi się wydaje, że wcześnie, no ale małż umawiał tak jak na wypisie napisali. A jakimi szczepionkami szczepisz Lenkę?
Ja chyba 5w1 + pneumo waśnie.

dzień doberek :-)
Dzięki, kochane jesteście :* a spowiadać się, hm...trochę mi humor siadł ostatnimi czasy, wszystko idzie nie tak jak powinno a jak już się powoli wygrzebuję z jednego doła to zaraz pojawia się kolejny, zazwyczaj większy niż poprzedni, dlatego nie chciałam się pojawiać i przynudzać:zawstydzona/y:

Kana tak tak teraz Twoja kolej kochana:tak:
Agaciu zdrówka:happy:
Zapominajko powodzenia na badaniu :happy:

Zapominajko wiem, ze do d..y, bo bylismy i załuje,ze nie wpadłam na to zeby Ciebie spytac czy warto. W sumie dzieci były zadowolone, z na koniec wycieczki zaliczylismy Malte i tez zapominelismy o rozczarowaniu;-).

My tez szczelilismy dziewczynki 5w1:tak:

reklama
Do góry