reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie, u nas słonecznie
my już w domku po porannej wycieczce do przedszkola, niestety P dzisiaj pojechał do Rzeszowa więc radzimy sobie same....
nawet już w Lidlu z Lenką byłyśmy na zakupach
laugh.gif
laugh.gif
dla zainteresowanych...nie wiem czy warte zakupu - kupiłam to sprawdzę dzisiaj - są audiobooki z bajkami....czytanymi przez Anne Dymną
yes2.gif
yes2.gif

i jeszcze gry ale to już dla starszych

nas dzisiaj czeka wizyta u okulisty...chyba Julcia złapała zapalenie spojówek
sorry2.gif

Pyciolku bedziemy witac....:tak:

Czesc Babeczki. U nas tez od rana piekne slonce. Filip poszedl dzis do przedszkola, zobaczymy jak dlugo pochodzi. Zapominajko nam wlasnie oklady czesto ratuja zycie i mokre skarpetki. Dopiero po tym temperatura zupelnie spadla. Dzis w nocy znow goraczka, ale juz sporo nizsza i spadla od razu po podaniu nurofenu. Moze jednak ten kombinezon nie bedzie Wam potrzebny. Pyciolku jesli chodzi o lekarza to moja siostra chodzi do tego samego co TY

Pyciolku siostra mieszka w Prudniku, ale 2 dni w tygodniu pracuje w Krapkowicach w przychodni jako dietetyk. Do lekarza chodzi na nfz i z tego co wiem jest bardzo zadwolona.

No za tydzień.
jestem tym przerazona, że to już...

Asiulka cieszę się, że dziś lepiej. I też liczę, że ten zimowy kombinezon się nie przyda. Choć u mnie słońce, ale zimno.
Pójdę do szpitala zimą, wyjdę latem :sorry2:

reklama
hej

Mati znowu chory. Ma infekcje gardła. Od piątku temp. 39.

Dzisiaj u nas ładna pogoda, słoneczko świeci. No a my siedzimy w domu.

Do góry