reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja wiem, to nie byłoby dobre
pyciolek87
Mama Alexa:*
Hej. To co Matyldę witamy za tydzień ?
Witajcie, u nas słonecznie
my już w domku po porannej wycieczce do przedszkola, niestety P dzisiaj pojechał do Rzeszowa więc radzimy sobie same....
nawet już w Lidlu z Lenką byłyśmy na zakupach
dla zainteresowanych...nie wiem czy warte zakupu - kupiłam to sprawdzę dzisiaj - są audiobooki z bajkami....czytanymi przez Anne Dymną
i jeszcze gry ale to już dla starszych
nas dzisiaj czeka wizyta u okulisty...chyba Julcia złapała zapalenie spojówek
Pyciolku bedziemy witac....
my już w domku po porannej wycieczce do przedszkola, niestety P dzisiaj pojechał do Rzeszowa więc radzimy sobie same....
nawet już w Lidlu z Lenką byłyśmy na zakupach
i jeszcze gry ale to już dla starszych
nas dzisiaj czeka wizyta u okulisty...chyba Julcia złapała zapalenie spojówek
Pyciolku bedziemy witac....
pyciolek87
Madziu Julcia nosi okularki ? czy to jakieś sobie zarzuciła tylko ?
asiulkaa
Fanka BB :)
Czesc Babeczki. U nas tez od rana piekne slonce. Filip poszedl dzis do przedszkola, zobaczymy jak dlugo pochodzi. Zapominajko nam wlasnie oklady czesto ratuja zycie i mokre skarpetki. Dopiero po tym temperatura zupelnie spadla. Dzis w nocy znow goraczka, ale juz sporo nizsza i spadla od razu po podaniu nurofenu. Moze jednak ten kombinezon nie bedzie Wam potrzebny. Pyciolku jesli chodzi o lekarza to moja siostra chodzi do tego samego co TY
pyciolek87
Asiulkaa a skąd jest Twoja siostra ,że chodzi do nas ? i jak opinie ? czy ona chodzi prywatnie czy na nfz ?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
No za tydzień.
jestem tym przerazona, że to już...
Asiulka cieszę się, że dziś lepiej. I też liczę, że ten zimowy kombinezon się nie przyda. Choć u mnie słońce, ale zimno.
Pójdę do szpitala zimą, wyjdę latem
jestem tym przerazona, że to już...
Asiulka cieszę się, że dziś lepiej. I też liczę, że ten zimowy kombinezon się nie przyda. Choć u mnie słońce, ale zimno.
Pójdę do szpitala zimą, wyjdę latem
reklama