reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zaraz zabieram się za obiad. Na przekór zimie będą pyry z gzikiem. Zrobię taka wiosnę na talerzu, że mnie popamięta!
Myszqa
Fanka BB :)
Zaraz zabieram się za obiad. Na przekór zimie będą pyry z gzikiem. Zrobię taka wiosnę na talerzu, że mnie popamięta!
yyyyyyyyy a co to jest gzik?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Gzik to gzik
Biały ser z przyprawami. Ja robię tak, że mieszam twaróg z jogurtem, dodaję rzodkiewki, ogórka, szczypiorek, pieprz i sól. I to się z ziemniakami podaje. Pyyycha :-)
Biały ser z przyprawami. Ja robię tak, że mieszam twaróg z jogurtem, dodaję rzodkiewki, ogórka, szczypiorek, pieprz i sól. I to się z ziemniakami podaje. Pyyycha :-)
Myszqa
Fanka BB :)
Gzik to gzik
Pierwszy raz słyszę :-) Ale brzmi smakowicie. Ja ziemniaki zjadam z masłem. Albo podsmażane z cebulką i boczkiem a do tego zsiadłe mleko. Człowiek żyje na świecie 30 lat, myśli że o gotowaniu wie wszystko a tu wyskakuje taki gzik i świat się zmienia
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Bo gzik jest typowo wielkopolski ale pycha. A ja dzis widzę skrawek błękitnego nieba.
renia200
mama Victorki :)
Zapominajko a ty kochana spać nie możesz?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
No czasem nie mogę. Ale dzisiaj pospałam. w pl 9.30 aż tak długo to ja nie sypiam ;-)
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć Madzienko;