reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie, u mnie cisza...jedna w przedszkolu druga spi w kolysce

Zanplo pochwal sie jaki wozeczek kupilas.....

Zapominajka zdroweczka....dopadlo Ciebie czy malucha???

Ciezaróweczki jak sie czujecie???

Pyciol gdzie suwaczek ciazowy???

Kanuś co u Was??

Kajka hop hop....odezwij się

reklama
Madziu jakoś nie dawałam, ostatnio dałam i na tym się skończylo...:dry:

a właśnie gdzie Nasza Kajka ???????????????????????????????

Madziu a Ty jaki masz wózio ?

Ostatnia edycja:
U nas przeziębieni wszyscy poza zwierzakami.

Xa miałam i się go pozbyłam. Teraz mam Mutsy urban rider. Mam nadzieję, że będę bardziej zadowolona.

A wizytę też mam w przyszły czwartek :-D

Zanplo jaki wózek kupiliście?

Zapominajka nie byłaś zadowolona???ja jestem bardzo, ciężki to prawda ale po tych obecnych śniegach super daje sobie rade....

ja tylko czekam na cieplejsze dni i kupuje sobie maclarena, takiego co rozklada sie na plasko...zeby Lenka mogłą już w nim jeżdzić

ja jak cos to bede miala termin na ok 9.11. wiec przez cala zime gleboki...ale akurat na wiosne by juz w spacerówce było..

Zapo a Ty co ????

Madziu jak chowa się maleństwo ? i powiedz mi jak wygląda macierzyństwo przy drugim dzieciu ?

Hey Kochane

Ale wam zazdroszczę tych rozmów o wózkach ;-)

Kurcze ja to mam szczęście. Wczoraj podczas szkolenia psów doznałam urazu pleców i dzisiaj jadę na środkach przeciwbólowych. Chciałam odciągnąć dwa bijące się psy ;-) i pociągnęłam za smycze i nagle łup czuje w lewej połowie pleców. Od razu problem z oddychaniem a wieczór i noc na środkach przeciwbólowych , rano M. musiał mi górę od pidżamy zdjąć bo nie byłam w stanie. Jeśli jutro mi nie przejdzie to czeka mnie wizyta u lekarza i zastrzyki ..... nienawidzę zastrzyków:no:

Pyciol co ja co?
Ja wizytę mam na 15.30, więc pewnie mnie cały dzień nie będzie :-D

Ja z xa nie byłam zadowolona. W głębokim Iggy w ogóle nie chciał jeździć, a spacerówka też rady nie dawała. Choć prowadzi się świetnie to fakt.

Marzycielko współczuję. Powinnaś chyba iść do lekarza, bo nie wiadomo co to. A ten kurs na trenera robisz?

reklama
Do góry