reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zanplo a tak w ogóle ja chyba mam sklerozę...powiedz mi ( albo dziwczęta :-) ) czego Ty się spodziewasz ? córa czy synek ? :baffled: kompletnie nie kojarze bym wiedziała...:-D

Kajak jak maluchy ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

reklama
HejKa:)

Kochane ja od rana jakos zajęta... Najpierw ogarnelam Hole u nas w budynku, pózniej nasz domek a teraz robię obiadek... Pózniej koniecznie spacerek i może płac zabaw, bo na dworku świeci ślicznie słoneczko i jest temp na plusie:)

Poza tym jakos do przodu... Jutro jedziemy sie troszkę poród padać za *******kami dla malutkiej...:) to tez sie na chodzę troszkę...
Ciągnie mnie ostatnio dość mocno w pachwinach...ale to chyba normlane...

Pyciolku Zanplo będzie miała córeczkę Weronike chyba o ile dobrze kojarze:)

Myszko faktycznie oby tak zostało i Jaskowi nic sie wiecej nie rozwijało:*

Asiulka zdrowka dla Was kochana... Podziwiam Cię serio dzielna kobieto:*

Kajaczku odezwi sie co u Was?

Buziaczki kochane zajrze jeszcze wieczorkiem:*

Marzycielko dobrze, że zdiagnozowaną masz tarczycę.
Madzienko po świętach będę się umawiała na termin. A torbę zaczęłam pakować, więc już mały kroczek zrobiony.
Mnie ta ciąża też daje w kość, nawet nie same dolegliwości straszne, co ciągłe przeziębienia itp.
Asiulka, Myszko Zdrówka!

A co do pogody, to ja przestałam już oglądać prognozy, bo coraz mniej optymistyczne są :baffled:

Witam sobotnio,
u nas mróz brrrrrrr:no:

ja od 7 na nogach,bo mieli dziś do nas przyjść dzisiaj zakładać wodomierze i w planie mieli kucie ścian, opróżniłam całą łazienkę i dzwonię do nich kiedy przyjdą (mieli być o 8) a on do mnie,że nie dziś:wściekła/y: myślałam,że mnie szlag trafi. Nie dość,że koleś umawiając się na termin przyszedł pod wpływem alkoholu,bo waliło na pół km to jeszcze dziś to:no: powiem Wam,że czekałam z porządkami świątecznymi i myciem okien do tego dnia , za tydz świeta i nie wiem czy wogóle mam sprzątać jak póżniej zakurzą mi całą chatę:-( w tyg nie mają jak przyjść, bo mi pasuje po 17, więc zostają tylko soboty a on w ciula wali, ehhh

tak pozatym to prawie cała grupa Bianki zostaje w zerówce w przedszkolu i nie wiem co robić..

zdrówka dziewczyny!!!

Myszqo przyjeżdzacie w kwietniu na cały weekand? :-)

Kankiya przyjeżdzamy na targi tatuażu które będą 27-28. Pewnie przyjedziemy w sobotę koło południa :-) Będziemy mieszkać w hotelu Scandic. Póki co tyle wiem :-)
M. się pyta czy balujemy, więc może zamów babcię dla Bianki :-D

Kankiya przyjeżdzamy na targi tatuażu które będą 27-28. Pewnie przyjedziemy w sobotę koło południa :-) Będziemy mieszkać w hotelu Scandic. Póki co tyle wiem :-)
M. się pyta czy balujemy, więc może zamów babcię dla Bianki :-D
wow targi tatuażu super może też się wybiorę, Hotel Scandic jest ulicę ode mnie:-D:-D:-D do rynku mamy rzut beretem ,więc jak zamówię babcię to możemy zabalować;-)

Ale wam zazdroszczę spotkania...
daleko nie masz dawaj do Wrocka;-)

reklama
Hey

Kurcze pisałam Wam , że przyjechali znajomi jakiś czas temu i dzieci się rozchorowały.
Po ich wyjeździe Oliwia już zdrowa poszła w poniedziałek do przedszkola, dzisiaj mnie budzi o piątej rano i mówi , że ją brzuch boli ja patrzę a tam już 38,5 stopni temp.
Ok 17 znowu temperatura , kaszel i katar.
Była chora 3 tyg. temu , 2 tyg. temu i poszła na tydzień do przedszkola i znowu jest chora :wściekła/y:

Do góry