reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Czekam &&&&&
pyciolek87
Mama Alexa:*
Kaja i jak ????
pyciolek87
Mama Alexa:*
Ma ktoś do niej nr tel ?
mamusia2008
mamusia Karolinki
tez tak myslęZAPO, ja bym powiedziala , ze tak wyjatkowo inteligentne, rozwiniete...a wiesz ze kazda wyjatkowosc jest nie do przeskoczenia w naszym kraju w dalszym ciagu..
no wlasnie chyba przesadzaszZapominajko a Ty nie przesadzaj z tym obiektywem
.
Jeszcze nie czyta :-) pisze swoje imię, słowo mama i cyferki. Liczy troszkę - ale na takiej zasadzie, że ma dwa samochody i jeszcze dwa to wie, ze to cztery. Nic poważnego. Sam się nauczył. Czytaniem w ogóle nie jest zainteresowany mimo, że codziennie mu ja albo M. czytamy i ja proponuję, że go nauczę i będzie mógł sam sobie czytać. Ale on nie chce jeszcze. Ja nie nalegam bo jakby nie patrzeć to dodatkowe zajęcie
u na spodobnie Karolinka liczy do 12, pisze swoje imie, pisze mama, tata, ale nie czyta, no i u nas troche trudniej, bo w dwóch językach musi to opanować, a czasem i w trzech:-)
no własnie i jak??????????????Kaja i jak ????
Agatkas
Mamusia Zuzolka
No właśnie jak????
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mam wiadomość od Kajaka.
Skurcze okazały się porodowymi.
Dostała zastrzyk na płuca małych, powstrzymali skurcze. Nie jest wesoło. Transportują Kaję do sztokholmu - tam maja lepszy sprzęt do ratowania maluchów.
Trzymajcie kciuki!
Kaja nie ma ładowarki, więc kolejne wieści pewnie jutro dopiero.
Dostała zastrzyk na płuca małych, powstrzymali skurcze. Nie jest wesoło. Transportują Kaję do sztokholmu - tam maja lepszy sprzęt do ratowania maluchów.
Trzymajcie kciuki!
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
o kurcze, trzymamy kciukiMam wiadomość od Kajaka.
Trzymajcie kciuki!
trzymajcie sie blizniaki i kajusia