reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kawkę chcę :tak:

A potomka będę broniła przed niedokształconymi babami. W końcu sam sobie z nimi nie poradzi.

A Fabian całkiem fajnie, choć ze skodą mi się kojarzy :-D

Ciekawa jestem czy Madzienka dzis do domu wyjdzie. Chyba do niej napiszę jak telefon podkarmię :tak:

Agatkas ja sobie zdaję sprawę, ale mnie wkurzyły.
Poczytałam sobie o rozwoju emocjonalnym 4-latków i różnych innych przedszkolnych umiejętnościach. I cóż. Po raz kolejny widzę, że one nie miały racji. Im bardziej brnę, tym mam większą ochotę pojechać sobie z nimi.
A jak wezmę pod uwagę fakt, że Iggy 3 tydzień chodzi do przedszkola, bo wcześniej od października chorował to....
Pilnujcie mnie, żebym nie wybuchła, bo zemsta podobno najlepiej na zimno smakuje!

Ostatnia edycja:
reklama
pierwszy porządny post w dniu dzisiejszym...a nie jakieś sranie w banie jak moje i Zapominajki :szok::-D

już stoi na stoliku, z mleczkiem ?

mi się Fabian też bardzo podoba...:tak: jakbym miała synka to kto wie czy tak właśnie nie będzie się zwał :-)

Agatkas za twoje rogaliki dałabym się pokroić :-D przepysznie wyglądały...duzo jeszcze zostało ?:-D

Zapo dobra, dla Ciebie zrobie bez...:-)

ja już chyba nie testuje, bo po ostatnich akcjach w październiku mi się odechciało...:zawstydzona/y:
A poza tym u Nas takie starania,że żadne...jak mam płodne to są ciche dni...:-D Leje z męża,że specjalnie mnie wtedy wkurza...:szok::-D

On chce ale nie chce...no mówię Wam,że nam wiecznie coś wypada...jak nie urok to sraczka...:zawstydzona/y: i się chłopina boi czy podołamy sobie z dwójką bombli.:baffled: Ja też się jakoś tego obawiam...ale z drugiej strony ile mam czekać, wg mnie i tak miedzy dziećmi bedzie kolosalna różnica wieku...a my póki co w mieszkaniu...więc pokoju razem mieć nie będą bo się prędzej zagryzą...w sumie mamy 3 pokoje więc nie ma tragedii...ale hmmm...

Cześć;
Pyciol któraś kawę musi robić, a że ty przed szereg sie wyrywasz to i robisz.

Małż rano powiedział przedszkolankom o tym, ze ta opinia potrzebna. No i po minach i bólach ma być na poniedziałek - ale niechętnie, z oporami i problemami. Że po co, dlaczego i w ogóle "nieprzesadzajmy" :-D
Wiedziałam!
Zamierzam to w razie czego wykorzystać :sorry2:

Wkurzyły mnie!

Pyciol, nie czekac nie czekac...
Dzialac:-D

kurcze, a ja mam cykora na maksa, bo mam takie bolesne skurcze...musze moze zadzwonic do szpitala...i to tak od 6 rano, kurcze, nie mam porownania bo Marysie przeciez wywolywali i samoistnych skurczow nie bylo..cisnie mnie na pecherz caly czas jakbym miala zapalenie pecherza...S nie ma, o tej godzinie juz pewnie z 200 km stad..te cholerne przepowiadajace moga byc takie bolesne?

zapomnialam powiedziec dd..

Kajak dzwoń , nie czekaj...nie wiadomo co to...
Skurcze są bolesne, i ja miałam parcie na pęcherz...
Dzwoń i daj znać...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry