reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No tak z tego naszego "umawiania sie" to sie mozna posmiac, ale kurka ciagle cos. Mam nadzieje, ze wypali przyszly tydzien, no chyba ze znow jakies chorobsko sie przyplacze. To z mojej strony, zobaczymy czy u Pyciolka cos nie wyskoczy:tak:

Ja mam siostre 2 lata starsza i brata mlodszego o 13 lat (wiadomo z nim to juz zupelnie inny kontakt mam), ale nie wyobrazam sobie zeby ich nie bylo i tez nigdy nie chcialam zafundowac bycia jedynakiem mojemu dziecku. Ale wiadomo jakie sa czasy teraz, z praca ciezko, podnosza wiek emerytalny, czyli instytucja babci bedzie odchodzic w zapomnienie i ciezko sie zdecydowac na dziecko.

Ostatnia edycja:
Kajaczku aż mi się ciebie szkoda zrobiła babolu :zawstydzona/y: wyobrażam sobie chudzino ileż Ty to dźwigasz teraz :szok: w zasadzie to chyba szybciej jak 38 tydzien bliźniole wyłażą... wiec ja myśle,że jeszcze 10 tygodni i będzie po krzyku...:baffled:

W jakim wieku rodzą się bliźniaki w ogóle...? bo nie wiem czy dobrze jej wykalkulowałam :rofl2:

Kajaczku a Marysia śmiga do przedszkola ?

nie smiga, bo jeszcze miejsca nie mamy...ale to i dobrze bo sama bym sie chyba zamulila na maksa

Madziu gratulacje!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

hej Babeczki,
u mnie same choróbska, ja chora, B chory Bianka się podleczyła a dzisiaj zadzwonili z przedszkola,że ma gorączkę:zawstydzona/y:

W sobotę miałam bal przebierańców z pracy,ale nie poszłam bo mój B miał krwotok z nosa i pojechał na pogotowie ,więc nici z wyjścia:zawstydzona/y:strasznie mi zależało ,ale cóż... i znowu jakoś pod górę,ale nie zamulam...

spokojnego wieczorku kochane

Kochane u nas tez ok:) zyjemy:)

Moj mis dzisiaj zamulił w domku, bo bardzo zle sie czuł w nocy i nie szedl do pracki....dlatego cały dzien wywrócony do gory nogami:p hahhaha o 13 w piżamach,,, szał ciał:p

Wczoraj mnie mocno bolał brzuszek wieczorem....do tego rozlazły mi sie bioderka, bo ledwo wchodze w spodnie:p

Kankyia
zdrowka dla Was wszystkich:****
Kajaczku bidulko nameczysz sie to fakt....;***przytulkam:*

buziole dla kazdej z osobna:*

Witam:) Komu kawkę:)?
Właśnie usłyszałam: "Mamooooo i cooo? Będziemy się nudzić czy coś wymyślisz??", no więc zrobiłam kawę i myślę:)
Na pewno dziś będziemy piec rogaliki z nutellą, więc pół dnia mam z glowy:)

Cześć baby;
ja już po kawce. Zasypało mnie śniegiem i ogólnie to wiosny chyba nie będzie :baffled:
Agatkas podziwiam, mnie by się nie chciało...

reklama
Do góry