KANKIYA
Fanka BB :)
zaczynam się rozglądać, chociaż tak jak pisze Asiulka może to tylko plotyKankiya szukaj innej roboty. Nie ma co czekać!
zdrówka kochana i sił na jutro do roboty;-)Witajcie z herbatka
pierwszy raz od czasu ciązy mam katara jutro robimy urodzinki, nie wiem jak dzis ogarne gary, bo glowa pęka, nos pęka
nikogo nima, to idę do garów
wszyscy sie chwala , to ja też
Tobie też kochana zdrówka, zawsze jak piszesz o tej swojej szarlotce z lodami mam ochotę wprosić się do CiebieMy też robimy urodziny Jaśkowe w sobotę. Siostra robi tort z Ben10 takie życzenie jaśnie pana :-)
Ja będę robić szarlotkę na ciepło z lodami i bitą śmietaną, babcia mi zrobi faworki i siostra jeszcze sernik przywiezie. Także wystarczy tego :-)
Gardło mnie boli, zastanawiam się czy się nie rozchoruje na same święta, bo nawet nie mam czasu się położyć Dopiero co wróciłam z zakupów, wcześniej prawie 20min na poczcie spędziłam kolejka aż na zewnątrz a zimno okrutnie. Rano jak zawoziłam Jaśka do przedszkola to było -10. I jak się okazało pękła rura i nie było w przedszkolu wody więc dzieciaki poszły do drugiego przedszkola tzn. głównego bo Janosik jest w filii. Nic mi się nie chce - kto przyjdzie mi rozpakuje zakupy? Chętna któraś? Obiecuję ciepłą herbatkę z miodkiem :-)
takie są niestety minusy zakupów przez internet ja ostatnio też się naciełam, bo kupiłam ciuchy z wadami ,ale dalej zamawiamNo wlasnie Kajka czekamy na Ciebie!!!!
Zamowilam sobie plaszczyk przez internet. Wlasnie kurier go przywiozl. I naprawde mi sie podoba, jest zgrabny i cieply, ale ma wyrwana jedna napke Niby moge go oddac, nic nie placac za przesylke, ale czy mi uwierza, ze to ja jej nie wyrwalam no i nie moge go niestety wymienic, bo juz go nie ma
trzymam kciukasyCzesc
Mężowy zabrał dziewczyny do babci bo mama musi mieć spokójma 4 zaliczenia w weekend, wiec ucze sie a w przerwach nadrabiam, bo zaległosci na bb spore
oszołomka nasza nie gratuluje dopóki nie będzie fotki jajeczekczesc dziewczynki!
no , z telefonu i z helikoptera ginekologicznego z golym dupskiem...
no, tak , polozna mowi ze chlopak i dziewczynka, ale sie strasznie asekurowala, jakby nie byla do konca na sto przekonana, ale ja tez widzialam cos miedzy nogami..
tylko , ze to cos , moze sie okazac spuchnietymi wargami sromowymi sie tez dowiedzialam
i nie moglam sie dowlec do kompa, bo przeciez jak w pn wyjade stad, to juz nie wroce, przyjedziemy na dzien po reszte gratow..mialam tyyyyyle do zalatwienia
biedna Mari dobrze,że nic się nie stało , a te badania to masakra jeśli chodzi o koszty ocipieli czy cuśWitam kochane mamuski....
Przperaszam ,ze dopiero pisze, ale jakos nie moge sie ogarnac....
ciagle slucham gdzies o tej tragedii w stanach i jakos.....az serce sciska....nie dociera do mnie to wszystko....
jak tam mozna, co taka osoba ma w glowie....co musza czuc Ci rodzice..... no kuzwa przeciez to sa prawie dzieciaczki w wieku naszych maluszkow.....
a poza tym kochane powoli wracam do zdrowia, tylko ciagle che mi sie wymiotowac, nie wiem czy to ok.....
Mari wczoraj sie bujala na krzesle i przewrocila do przodu i uderzyla policzkiem o półkę w stoliku od telewizora.....szczescie w nieszczeciu,bo nie ma ptaktycznie sladu tylko maly siniak i zadrapanie.....ale ja mialam serce w gardle....oczami wobrazni widzialam juz i glowe i oko i szczeke...... mam nadzije,ze bujac sie juz raczej nie bedzie......
Kajaczku kochana nasza gratuluje praki))) niech maluszki zdrowo rosna, a jak tam Twoja szyjka???? no i samopoczucie?
A ja jeszcze dostalam dzisiaj rachunek za badanie krwi....153 $.....:-(
przezyje.... mam nadzieje,ze w tym jest juz cytologia.....
co to za tragedia dziewczyny, bo nie jestem w temacie JUŻ WIEM.....
[*]
[*]
[*]
Ostatnia edycja: