mamusia2008
mamusia Karolinki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a moje dziecko "mamusiu a kiedy Ty będziesz miała mojego braciszka w swoim brzuszku????"
My też robimy urodziny Jaśkowe w sobotę. Siostra robi tort z Ben10 takie życzenie jaśnie pana :-)
Ja będę robić szarlotkę na ciepło z lodami i bitą śmietaną, babcia mi zrobi faworki i siostra jeszcze sernik przywiezie. Także wystarczy tego :-)
Gardło mnie boli, zastanawiam się czy się nie rozchoruje na same święta, bo nawet nie mam czasu się położyć Dopiero co wróciłam z zakupów, wcześniej prawie 20min na poczcie spędziłam kolejka aż na zewnątrz a zimno okrutnie. Rano jak zawoziłam Jaśka do przedszkola to było -10. I jak się okazało pękła rura i nie było w przedszkolu wody więc dzieciaki poszły do drugiego przedszkola tzn. głównego bo Janosik jest w filii. Nic mi się nie chce - kto przyjdzie mi rozpakuje zakupy? Chętna któraś? Obiecuję ciepłą herbatkę z miodkiem :-)
no katar to u mnei rzadkość, raczej nie choruje, ale od kiedy karolinka poszla do przedszkola to w kolko przynosi wirusy, wiec juz i mnie ten wirus zlamalMamusia przez tyle lat nie miałąś kataru??? to teraz musisz zajść w kolejna ciążę i znów prawie 5 lat spokoju
Kajka na maj weszła a do nas nie