reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie z herbatka:tak:
pierwszy raz od czasu ciązy mam katar:szok:a jutro robimy urodzinki, nie wiem jak dzis ogarne gary, bo glowa pęka, nos pęka
nikogo nima, to idę do garów

wszyscy sie chwala , to ja też:tak::tak:

Załączniki

• DSCF4595.jpg
    DSCF4595.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 25
reklama
witajcie....ja znowu jakas zaganiana...w niedziele robimy urodzinki dla rodzinki ale nie zamierzam za duzo szykowac...nawet zastanawiam sie nad opcja...torcik i kawka....bo tak mi sie nie chce szykowac...

wczoraj byłam na usg....Lenka rośnie zgodnie z wiekiem ciąży, i póki co żadnych nieprawidłowości nie widać i mam nadzieje że tak zostanie....

w moim szpitalu trakt porodowy i położnictwo zamknięte do czwartku...kwarantanna z powodu ospy która złapała jedna z pacjentek z położnictwa....:szok::szok:

a moje dziecko "mamusiu a kiedy Ty będziesz miała mojego braciszka w swoim brzuszku????"

no właśnie kiedy???;-)

Kajka jak usg???

Kanuś zdróweczka....trzymaj się dzielnie

Mamusia i zdróweczka dla Ciebie ...chwal sie chwal...ja poszukuję inspiracji kolorystycznej....

może mi coś podpowiecie-łososiowy z jakim kolorem mogę połączyć??

kto się napije ze mną kawki???u mnie dzisiaj mega mleczna z syropem waniliowym....

Zapominajko ja już też mam dość swojej kuchni i łazienki, nie dość że małe klitki to jeszcze nic się w nich nie mieści. Marzę już o tym, żeby być w nowych :-) W dodatku pralka mi pada.
Mnie tez brzuch ciągnął na poczatku, ale czytałam że to normalne więc się tym nie przejmowałam.
Lubię mój brzuch w dzień bo jest mięciutki a pod wieczór prawie pęka też tak macie?
Kaja krzesła bardzo ładne i pewnie wygodne bo prawie jak fotele :-)
Mamusia przez tyle lat nie miałąś kataru??? to teraz musisz zajść w kolejna ciążę i znów prawie 5 lat spokoju :-D
Maja zdrowieje, krostki zamieniły sie w strupki, a to jak stwierdziła Pani doktor oznaka wyzdrowienia. Ale i tak jeszcze tydzień trzeba w domu siedzieć. Przynajmniej nie chodzi już w białych kropkach.
Pochwale się, dostałam od męża zestaw do fondue, strasznie mi się podoba kolorystyka. Wypróbuję na urodzinach Majusi. Bedzie mięsko z sosami, mniam.
Zobacz załącznik 523263

Madzienko słyszałam o tej ospie dzisiaj w radio

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczynki na odpowiedzi. Tak myslalam, ze to normalne, ze macica sie rozciaga.

Mamusiu zazdroszcze braku kataru. Mnie sie niestety dosc czesto zdarza, tak 3 razy w roku to minimum. Ozdoby piekne:tak:

Madzienko
super, ze z corcia wszystko w porzadku. O tej ospie tez slyszalam dzis w radiu. A powiedz mi kochana jak bedziesz rodzic? Naturalnie czy cc?

Zanplo ani sie obejrzysz a bedziecie mieszkac w nowym domu;-) Dobrze, ze Majeczka zdrowieje. Przynajmniej ospe macie juz z glowy.

My też robimy urodziny Jaśkowe w sobotę. Siostra robi tort z Ben10 :sorry2: takie życzenie jaśnie pana :-)

Ja będę robić szarlotkę na ciepło z lodami i bitą śmietaną, babcia mi zrobi faworki i siostra jeszcze sernik przywiezie. Także wystarczy tego :-)
Gardło mnie boli, zastanawiam się czy się nie rozchoruje na same święta, bo nawet nie mam czasu się położyć :dry: Dopiero co wróciłam z zakupów, wcześniej prawie 20min na poczcie spędziłam kolejka aż na zewnątrz a zimno okrutnie. Rano jak zawoziłam Jaśka do przedszkola to było -10. I jak się okazało pękła rura i nie było w przedszkolu wody więc dzieciaki poszły do drugiego przedszkola tzn. głównego bo Janosik jest w filii. Nic mi się nie chce - kto przyjdzie mi rozpakuje zakupy? Chętna któraś? Obiecuję ciepłą herbatkę z miodkiem :-)

My też robimy urodziny Jaśkowe w sobotę. Siostra robi tort z Ben10 :sorry2: takie życzenie jaśnie pana :-)

Ja będę robić szarlotkę na ciepło z lodami i bitą śmietaną, babcia mi zrobi faworki i siostra jeszcze sernik przywiezie. Także wystarczy tego :-)
Gardło mnie boli, zastanawiam się czy się nie rozchoruje na same święta, bo nawet nie mam czasu się położyć :dry: Dopiero co wróciłam z zakupów, wcześniej prawie 20min na poczcie spędziłam kolejka aż na zewnątrz a zimno okrutnie. Rano jak zawoziłam Jaśka do przedszkola to było -10. I jak się okazało pękła rura i nie było w przedszkolu wody więc dzieciaki poszły do drugiego przedszkola tzn. głównego bo Janosik jest w filii. Nic mi się nie chce - kto przyjdzie mi rozpakuje zakupy? Chętna któraś? Obiecuję ciepłą herbatkę z miodkiem :-)

myszko, wyobraz sobie ze moje zakupy tez juz 1,5 godziny prosza sie o rozpakowanie, a ja usiadlam i nie mam sily sie ruszyc

Mamusia przez tyle lat nie miałąś kataru??? to teraz musisz zajść w kolejna ciążę i znów prawie 5 lat spokoju :-D
no katar to u mnei rzadkość, raczej nie choruje, ale od kiedy karolinka poszla do przedszkola to w kolko przynosi wirusy, wiec juz i mnie ten wirus zlamal
dziennie jem cala cytryne, moze dla tego nie choruje

Madzienko
lososiowy z beżowym, bordowym i mocnym pomaranczowym, brazowym

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wróciłam z zakupów :-D
wydałam tyle, że strach.
A Kaja chyba parkę będzie miała ;-) coś na maju napisała.

My robimy imprezkę w niedzielę. Jutro sprzątanie.

reklama
Do góry