reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

VIVE, nie doszla...i nie wiem czemu wyslali jadna, zreszta zostala juz wyslana ponownie do Agaci, a tej drugiej nie...Tu zawsze jest bajzel z poczta. No tylko ze moje gapiostwo, bo nie napisalam Polen..:baffled:
Moj ojciec zostaje i wie, ze jak przyjdzie to ma da znac, dostanie dalsze instrukcje..
Przykro mi bardzo..

No co TY Kajusia!!!! W ogóle o tym nie myśl- myślę, że masz teraz inne zmartwienia na głowie :-)

Asiulkaa-zdrówka dla Małej. A TY się trzymaj :tak:

Kanusia-tak mi przykro... Ale wierzę, że wszystko się ułoży.

reklama
Kana a nie możecie poudawać prześladowanych?
Zupełnie nie wiem co ci poradzić.
W Pl jest jak jest, sama wiesz. Ale opieka medyczna dla dzieciaków jest i na tym nikt nie oszczędza...

Witam sobotnio;-)
Kajus gratuluje parki:tak:

Wpadlam tylko na chwilke powiedziec, ze Zuzia ma nawrot infekcji drog moczowych, ma bardzo zle wyniki i musimy isc do szpitala:-(
zrówka dla Zuzi, trzymajcie się mocno dziewczynki:zawstydzona/y:

Kanuś tak mi przykro, nie wiem co Ci poradzić, sama nie potrafię podejmować trudnych decyzji i zawsze wolę aby ktoś za mnie to zrobił:zawstydzona/y: jeśli planujesz wrócić do Pl to może być ważne czy masz udokumentowaną wizytę u zagranicznego lekarza abyś mogla tutaj dostać pozniej becikowe pamiętaj o tym kochana (Od 1 stycznia 2012 r. do otrzymania becikowego ponownie wymagane jest przedstawienie zaświadczenia lekarskiego o pozostawaniu pod opieką medyczną przez okres co najmniej od 10 tygodnia ciąży - do porodu.) tutaj masz link do strony tam jest jakiś wzór zaświadczenia lekarskiego Becikowe - Przewodnik Krok po Kroku

ja dzisiaj też za porządki się wziełam, okna już mam za sobą i łazienkę, zaraz reszta:tak:

Asiulka zdrówka dla córci !!! oby do świąt Jej przeszło.
Kana tak ciągle macie pod górkę, ale widocznie to znak, że Polska jest Waszym miejscem.
O tych dokumentach od lekarza rzeczywiście pamiętaj bo ostatnio jak byłam u mojej lekarki to przyszła dziewczyna po zaświadczenie do becikowego i niestety Pani mogła Jej wypisać tylko od tygodnia gdy pojawiła się u niej. Wcześniej była w Kanadzie i tam do 20 tygodnia była pod opieką lekarza, więc jakaś wcześniejsza dokumentacja musi być.

My już po urodzinkach. Imprezka super. Fondue wszystkim się spodobało i smakowało. Prezentów tyle, że Maja ju ma dość na cały rok :-) Udało mi się nawet wszystko przygotować na czas i ubrać choinkę.

Dziewczyny jestem strasznie szczęśliwa, zakończyliśmy stan surowy otwarty !!! Dach wyszedł pięknie. Teraz tylko trzeba rozliczyć się z ekipą i działać dalej.

Witam i ja,
Zanplo gratulki,dach już macie to teraz już szybko pójdzie ;-)
Kanuś jak samopoczucie dzisiaj??
gdzie reszta:szok:
UDANYCH IMPREZ URODZINKOWYCH;-);-) i miłej niedzielki

Hejka.....

A ja jutro koncze wstepnie pierwszy trymestr:))) 12 tyg za mna:) mdlosci przedszly odpukac....ale nadal pluje:p

A samopoczucie tak sobie.... wczoraj troszke sie popstrzykalam z mama, ale niestety temat mojego brata zawsze sie tak konczy...a ze ja teraz taka impulsywna i ryczaca to coz....

Zanplo dziekuje:*** ja wiem juz wstepnie rozmawialam o tym z moim lekarzem tutaj tak w razie jakbym chciala wracac do Polski... umowimy sie ,ze w karcie ciazy wpisze pierwsza wizyte po prostu 10 tydz ,a nie 10 i 5 dni.... w razie czego....
wiesz tez tak czasem mysle,ze moze to znak ,ze mamy wracac..... aj sama nie wiem....

I sie ogromnie ciesze Waszym szczesciem:**** cudownie ,ze tak Wam wspaniale idzie budowa:***

Oj dziewczyny pewnie szaleja na imprezkach urodzinowych lub po:p hahahha

reklama
hje kochane :)

my tez juz po urodzinkach, wczoraj odbębnione :-)

Alex mi cos gorączkuje, i nie ma apetytu, jutro czas do lekarza :-(

Zanplo daj mi linka do Twojego bloga...zaś nie mam bo robiliśmy formata :eek:

zdrówka dla chorowitków malutkich i tych dużych również...

Kanusia a ile Wy to w tej Kanadzie juz jestescie ?

Do góry