reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

I u mnie dziś spaghetti było z sosikiem pomidorowym:sorry:
Zapominajko BO TAK , jest to argument niepodważalny.
ma ktoś ochotę na gorącą herbatę??

dzisiejsza złota myśl mego syna. Rozmawiałam dziś z Filipka ciocią na skype, która pokazywała nam swój ciążowy brzuszek. Mówię mu że tam mieszka braciszek małej H a moje dziecko "mamusiu a kiedy Ty będziesz miała mojego braciszka w swoim brzuszku????"

Ostatnia edycja:
reklama
Tygrys herbatkę chętnie wypiję.
A do pytania Filipa się przyłączę :-D

A Pyciol to chyba odśnieża i doły na fundamenty kopie.

Kaja &&&&&& za usg

Kana a ty kiedy? Jak Mari?

Hejka dziewczyny:)

Ja nie mam weny i zycia w sobie dzisiaj....ciezka nocka za mna....polowe jej nie spalam wiercilam sie, glowe myslalam ,ze mi rozniesie, nie wspomne o zatokach i katarze....ah :-(

Mariczka na szczescie ok, smiga, szaleje, zero sladow po czym kolwiek....

A Zapomionajko co do Twojego pytania to czekam na tel od babeczki z recepcji...miala dzwonic z tym tyg,jak dzisiaj nie zadzwoni to jutro z rana ja bede ja nekac:p

Kurcze fajnie byloby zaliczyc to usg i jakies sluchanie seduszka,bo czasem mam schizy jak kazdy.....

Kurcze niby jestem glodna, ale na co nie spojrze to nie to....

Kajczku trzymam kciukasy:***

Tygrysku no wlasnie ,a Ty kiedy???? hahha

kiedy ja was nadrobie...
ja bez internetu ponad tydzien była....ma-sa-kra :szok:

nadrobiłam, co by nie zarzucono mi ,że wyrodna jestem zła i w ogóle :-D

Kocham Was wszystkie ale idę spać,zdycham :-)

jutro się pojawię :cool2:

Ostatnia edycja:
Witam i ja;-)
Asiulko dzięki za miłe słowa
Kanuś ja też trzymam kciuki

nic mi się nie chceeeeeeeeeee, chodzą ploty w pracy,że chcą nam dział zlikwidować:-(

Dzien dobry. Ale jestem niewyspana:baffled: Zuzia jak zwykle od mniej wiecej polowy nocy spala z nami i nie dosc, ze rzuca sie w nocy tak, ze spi w poprzek to co chwile kaszlala tak, ze az sie dusila tym kaszlem.
Czekam na kuriera, a w zasadzie 3. I jestem w domu uwieziona.

Zapominajko
moge Ci uzyczyc pare metrow lazienki, bo my dla odmiany mamy dwie za duze, o ile mozna w ten sposob mowic o lazience.

Kaja na ktora masz usg?

Kankiya prosze bardzo, ja tylko prawde napisalam:tak: Z tymi zwolnieniami moze to tylko plotki.

Kanus 3mam kciuki, zeby w koncu udalo sie umowic na o usg:tak:

Dziewczyny czy miala ktoras z Was na poczatku ciazy jakies takie ciagniecia w dole brzuszka? Tak mi sie kojarzy, ze kiedys ktoras z Was o tym pisala. Bo wczoraj siostra mnie pytala czy to normalne, ale ja nie pamietam. Kojarzy mi sie, ze mialam cos takiego pod koniec ciazy, ale w pierwszych miesiacach nie pamietam.

reklama
Do góry