reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć kochane!

Kaja co ci założą? I gdzie?

Madzienko ja się wstydzę pokazywać :zawstydzona/y:

Pyciol też bym sobie chętnie pomarzyła na taki temat :-D
Na razie mam kolejne lokalizacje do obejrzenia,aż 3. Czekam, aż auto wróci od magika i jadę :tak:

reklama
http://www.mp.pl/artykuly/index.php?aid=997&_tc=5C89D57B5961EF73F97C36E25778C97E

No, tylko, ze teraz i tu stosuja jakas nowoczesna metode, zakladaja jakas tasme a nie nitke.. I jest niby skuteczniejsza. No ja mialam usuniety kawal szyjki, wraz z komorkami rakowymi, stad to wsio.

TYGRYS, Ty sie z zakupami za bardzo nie wychylaj bo Cie o zakupoholizm oskarza zaraz:D

Ostatnia edycja:
Witajcie....

Kanus jaka Ty szczuplutka jesteś a brzusio niech sobie cudnie rośnie....

Zapominajka nas się wstydzisz???:zawstydzona/y:

Kajka wcale się nie dziwie ze myslisz o zwolnieiu...organizm sam domagfa sie odpoczynku pompując krew do 3 organizmów....

Tygrys super że zakupki udane...

ZAPO, a jaką farba robilas kłaczki? Bez amoniaku dalej? Blond?

Co tu za puchy dzisiaj?

Ostatnia edycja:
Fajny. No...normalne, zólty odrost, mi sie tez tak robi jak robie tymi delikatniejszymi farbami..

Ostatnia edycja:
Powiedziałam szefowi. Przeżył, a co najważniejsze ja mam już to z głowy.
Tygrysku tez chciałabym sobie coś kupić bo dawno nie szalałam ubraniowo.
Ja mam ciemne włosy, ale tez jest minus bo moje genetyczne siwe pokazują się po kilku centymetrach.
Będę siwa zanim stuknie 30-stka.
Zrobiłam zdjęcie brzucha wstawię wieczorem bo mam na aparacie w domu.

Co dzisiaj serwujecie na obiad bo u mnie pomysłu brak. Chyba mam ochotę na pizzę.

reklama
Powiedziałam szefowi. Przeżył, a co najważniejsze ja mam już to z głowy.
Tygrysku tez chciałabym sobie coś kupić bo dawno nie szalałam ubraniowo.
Ja mam ciemne włosy, ale tez jest minus bo moje genetyczne siwe pokazują się po kilku centymetrach.
Będę siwa zanim stuknie 30-stka.
Zrobiłam zdjęcie brzucha wstawię wieczorem bo mam na aparacie w domu.

Co dzisiaj serwujecie na obiad bo u mnie pomysłu brak. Chyba mam ochotę na pizzę.

Zanplo, też się właśnie zastanawiałam co na obiad :) I też myślałam o pizzy, teraz w pizza hut jest taka z serkami wokół :-) i wyobraź sobie telepatycznie chyba mężowi przekazałam moje chcicę i zadzwonił i o tej pizzy mi mówi :-D z tym, że on planuje na sobotę po zakupach w Ikei - no cóż, wytrzymam te dwa dni :tak:
A sama chyba jakąś zapiekankę bym zrobiła, tak na tą od Marzycielki właśnie patrzę :-)

Do góry