reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Łaskawa godzinę posiedziałaś cicho :dry:

U mnie piękna pogoda się zrobiła, a do lekarza dopiero na 15 biegniemy i tak cały dzień ani w te, ani w tamte

Witajcie....my tez już po śniadanku, Jula dzisiaj w domu bo grupy łączone....
zaraz ruszamy na zakupy bo wczoraj tatuś urwał w Julci kozaczkach zamek to niech sponsoruje córci nowe buciki:-p

dzień dobry :-)
my wczoraj cały dzionek w rozjazdach...wyjechaliśmy przed 9 i wróciliśmy po 21 ;-)

Alex dzisiaj tez w domku bo wczoraj wieczorem mi kaszlam, wystał się na cmentarzach, a tam cmentarze w polach, wiało tak,że hej...na początku padało ale potem odpuściło.

a ja dopiero wciągam śniadanko, popijam kawusią.

A słyszałyście ,że ma wejść ustawa,że urlop macierzyński będzie olbo pół roku 100 % albo cały rok 80% płatny ???? :confused:

Jak tam ciężaróweczki ?

Pyciol słyszałam o tym, ale gdzieś czytałam, że już kombinują. 6- miesięcy 100%, a kolejne 6 - 60%
Zobaczymy czy to wejdzie i jeśli tak to kiedy.

No, z tym rokiem 80%, na to bym poszla.
Ja jeszcze zadnego spotkania z kiblem dzis nie zaliczylam poki co.. Ide dzisiaj na rzesy , ja jej dam za te blizniaki zakaźne:-D.. A w ogole. Co sie dzieje z pocztą polską? Dzisiaj doszla do babci paczka wysłana w sierpniu..
A ja dostalam wielkie zakupy wczoraj z Pl, spozywcze.. i siedzialam dzisiaj o 3 w nocy pchając w siebie koreczki sledziowe...

witam ja tak szybciutko dzis.
nie dam rady was nadrobić .....może jak innym razem.
Z nowości mamy w domu szkarlatynę tego jeszcze nie było....moje dziecko cale dnie lezy w łóżku jest to dla mnie nie do ogarnięcia gdyż wiecie on z tych raczej podejrzanych o adhd......
szkolenie/kurs z excela skonczylam dyplomik dostalam ech i szukam czegos jeszcze co by z nudow nie umrzeć....
nie weim czy wam pisalam ze zapisalam sie tez do szkoly jezykowej na angielski. uczylam sie go lata swietlne temu i tak naprawde przez 8 lat nie byl mi potrzebny i tak się uwsteczniłam ze postanowilam go trochę odświeżyć i przypomnieć. Żałuję ze zabralam sie za to dopiero teraz ale lepiej późno niż wcale....

to chyba na tyle .
Buziole !!:sorry2:

reklama
Kajaczku to sie nacieszysz dzieciaczkami super:)))

Zapominajko no ja juz tez golabeczki wcielam...pychotka:)))

Cyprys bo z tymi chłopami to tak zawsze:)

Pokaze Wam filmik Mariczki jak wczoraj chodzila na Halloween, taki tylko z jednego domku i niestety nie moge go odwrocic...:(((

ok sami sobie go obrocili:))))
Mariczka na Halloween 1.11.2012 - YouTube

Mariczka jest przesłodka. Fajną będzie mieć pamiątkę :)

witam ja tak szybciutko dzis.
nie dam rady was nadrobić .....może jak innym razem.
Z nowości mamy w domu szkarlatynę tego jeszcze nie było....moje dziecko cale dnie lezy w łóżku jest to dla mnie nie do ogarnięcia gdyż wiecie on z tych raczej podejrzanych o adhd......
szkolenie/kurs z excela skonczylam dyplomik dostalam ech i szukam czegos jeszcze co by z nudow nie umrzeć....
nie weim czy wam pisalam ze zapisalam sie tez do szkoly jezykowej na angielski. uczylam sie go lata swietlne temu i tak naprawde przez 8 lat nie byl mi potrzebny i tak się uwsteczniłam ze postanowilam go trochę odświeżyć i przypomnieć. Żałuję ze zabralam sie za to dopiero teraz ale lepiej późno niż wcale....

to chyba na tyle .
Buziole !!:sorry2:

Zdrówka dla Filipka. Zaraził się w przedszkolu?
Ja też żałuję, że przez 4 lata siedzenia w domu zrobiłam tylko studia podyplomowe. A tak bardzo chciałam przypomnieć sobie angielski... Tyle dobrego, że w nowej pracy będzie mi potrzebny rosyjski...:-D

Do góry