reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam

ach jak cieplo na serduszku mi bylo jak Was kochane babeczki czytalam ze sie o mnie martwicie <3, wiec tak bylo nieciekawie , pradu nie mialam i ogrzewania przez 4 dni :no:, telefon dopiero w srode , ladowalismy telefony w samochodach, teraz sa mega problemy z benzyna, normalnie makabra, kolejki gorsze niz za komuny ( ja jeszcze pamietam te czasy ale chyba ja najstarsza na bb) , ludziom puszczaja nerwy, kolo nas zabili wlascicielke stacji benzynowej:szok::szok::szok::szok: :szok::-:)szok::szok::-:)szok:, nikt nie pracowal caly tydzien, z dnia na dzien ma byc coraz lepiej, ja tak do srody benzyne mam, potem mam nadzieje juz bedzie normalnie:-(

reklama
Reniu kochana oby do przodu:))) mam nadzieje,ze dzien po dniu bedzie lepiej:****
To co sie tam dzieje u Was to straszna masakra..... trzymam kciukasy ,zeby szybko wrocilo wszystko do normy:***

A ja rozpusta....kupiliśmy przepyszne musli i rogaliki z czeklada.....achhhhh ta ciaza:)))

Czesc babeczki :-) wsta-wać !!:-D

Kana, no nie powiem, żebym Ci nie zazdrościła tych ciążowych zachcianek :-p:tak::-D, ja teraz popijam kawusię więc taki rogalik, był by jak najbardziej na miejscu:rolleyes2:

Reniu super, że u Was już ciut lepiej, i oby z dnia na dzień było coraz lepiej :tak: - a z tą właścicielką stacji, to straszne smutne i okrutne :-:)no:

miłego dzionka :*

Dobry :-)

Reniu jak mi ulżyło, że się odezwałaś!!!
Straszne to co przeżyliście. Teraz już będzie tylko lepiej!

Witajcie :-)

Madzienko Ty sama stawiasz małej te bańki próżniowe (chyba te masz na myśli ? ), bo ostatnio czytałam, że musi to robić np. pielęgniarka (osoba doświadczona), żeby uważać, gdzie nie stawiać np. na nerki.

Mi mama teraz ciągle mówi o tych bańkach (dla Alanka), żeby mu stawiać, bo już x czasu ma coś z oskrzelami, i ciągle jesteśmy np na pulmicorcie czy berodualu- ja lekarza jakoś o te bańki nie pytałam nigdy :zawstydzona/y:bo uważałam, że lepiej wie co dla młodego lepsze. Baj linka do jakiś baniek i może drobne instrukcje jak Ty to robisz ;-) - a najlepiej namaluj Julce x'y na plechach, żebym wiedziała w jakich miejscach można :-D i wstaw foto :-)

Wiesz co, jak u nas pielęgniarka stawiała Igorowi to postawiła mu chyba 6, poza tym robiła to szybko, jakby bez zastanowienia i tak na oko zupełnie chaotycznie.
Ja mam postanowienie, że bańki bezogniowe kupię.

Zapominajko, ja też kupię te bezogniowe, ale pewnie bede miec stresa przed pierwszym postawieniem :zawstydzona/y:, a madzienka pisała,że Julcia miała 2-3 bańki postawione:sorry2: hmmm, sama już nie wiem ile ich dać :baffled:, nie chcę przecholować :no:

Witam

ach jak cieplo na serduszku mi bylo jak Was kochane babeczki czytalam ze sie o mnie martwicie <3, wiec tak bylo nieciekawie , pradu nie mialam i ogrzewania przez 4 dni :no:, telefon dopiero w srode , ladowalismy telefony w samochodach, teraz sa mega problemy z benzyna, normalnie makabra, kolejki gorsze niz za komuny ( ja jeszcze pamietam te czasy ale chyba ja najstarsza na bb) , ludziom puszczaja nerwy, kolo nas zabili wlascicielke stacji benzynowej:szok::szok::szok::szok: :szok::-:)szok::szok::-:)szok:, nikt nie pracowal caly tydzien, z dnia na dzien ma byc coraz lepiej, ja tak do srody benzyne mam, potem mam nadzieje juz bedzie normalnie:-(

juz brzmi to wszystko lepiej, i bedzie tylko lepiej!
sciskamy!

A tu jaki ruch od rana:szok:

Kaja jak widzisz same wstałyśmy, bez krzyków od rana ;-):-D

Edee ja myślę, że instrukcja obsługi jakaś w tych bańkach jest i wszystko tam napisali :tak:

Witam i ja:)
planuję poogarniać dziś szybko chatkę i zmykać na poszukiwanie butów;-) mam mega lenia ostatnio:zawstydzona/y:

moja tesciówka też stawia bańki, ale ja jakoś z dystansem do tego zawsze podchodziłam

Cypryś jak tam 6weidera? ja dopiero na 5 jestem i końca nie widać:-D

reklama
Końca nie widać, bo jeszcze 38 dni przede mną:-D

jeśli zaś chodzi o buty to jakieś kozaki chcę kupić albo botki na koturnie do bieganie na codzień, ale nic mi się nie podoba i tu jest problem:baffled: pewnie znowu wrócę ze szpilami w torbie:sorry2:

u nas dzisiaj 12stopni, ale ciepełko;-)

Do góry