reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam:)

Pustki tutaj straszne, ale pewnie wiekszosc z Was z rodzinkami ,albo w rozjazdach na grobach....:)
Mam nadzieje,ze tak nostalgicznie spedzacie czas....my poewnie wieczorkiem bysmy poszli na spacerek poogladac lampki....

A tak to z rana mnie muli strasznie, wiec pierwsze co to guma miętowa ,albo herbatka, bo bym chyba w lazience wyladowala....takze zaczelo sie:/
A poza tym dobrze:)w poniedzialek ide prawdopodobnie na wizyte do lekarza i fajnie, bo on ma tez uprawnienia ginekologiczne, wiec nie bede musiala lazic po dwoch roznych:))))) ucieszylam sie nie powiem:)))

WLASNIE ROBIE GOLABKI JESTEM W TRAKCIE :)))

ciezarowki jak samopoczucie?????

reklama
a ja dzis caly dzien w domu sprzatalam z piotrem. Na koniec przyjechał jego brat a teraz ja w kuchni a on foch w pokoju czyli standard codzienny :-D

ooo, przylazly ...jak jacaly dzien za nimi wzdychalam:-p

wlasnie sie doczytalam, ze przy blizniakach nie mam 480 dni pelnoplatnych, tylko plus 180 dni...czyli 660 dni, prawie dwa lata, o jaaa:szok:

ooo, przylazly ...jak jacaly dzien za nimi wzdychalam:-p

wlasnie sie doczytalam, ze przy blizniakach nie mam 480 dni pelnoplatnych, tylko plus 180 dni...czyli 660 dni, prawie dwa lata, o jaaa:szok:

:szok::szok::szok: Zazdroszczę... W Polsce to chyba nierealne :-D

Muszę Wam powiedzieć, że od wczoraj jeżdżę samochodem-mój mąż jest zielony ze strachu :-D

Zapominajko-ja też nie byłam dziś na cmentarzu, bo po obiedzie lunął deszcz i nie miałam serca brać dzieci w taką pogodę.

Kajaczku to sie nacieszysz dzieciaczkami super:)))

Zapominajko no ja juz tez golabeczki wcielam...pychotka:)))

Cyprys bo z tymi chłopami to tak zawsze:)

Pokaze Wam filmik Mariczki jak wczoraj chodzila na Halloween, taki tylko z jednego domku i niestety nie moge go odwrocic...:(((

ok sami sobie go obrocili:))))
http://www.youtube.com/watch?v=j3WePf35Cdc&feature=youtu.be

Ostatnia edycja:
witajcie...my dzisiaj prawie cały dzień na nogach zaliczyłyśmy i poranne i wieczorne spacerki po cmentarzach...na szczęście pogoda dopisała...tylko trochę wiało...

Kaja pozazdrościć polityki prorodzinnej....

Kana filmik rewelacja....Mariczka słodka w przebraniu..
mdłości mało przyjemne ale są dobra oznaka...

Cyprys jak codzienność? Ty gotujesz, O fochy? Odwrotnie powinno być!

Kaja no spalamy się z zazdrości nad pełnopłatnym urlopem 2-letnim.
Polska to w ramach polityki prorodzinnej jest chyba na szarym końcu w Europie!

Kana słodka Mari, Świetnie sobie poradziła :tak:

Vive szerokiej drogi!!!! Kilka razy się przejedziesz i będziesz lepsza za kółkiem niż Hołowczyc!!!

Madzienko zazdroszczę udanej pogody!

A ja zaraz spadam do łóżeczka bo jutro na 10 h do pracy .
Jeszcze tylko 18 dni i świętujemy urodziny Oliwki.
Już się nie mogę doczekać jej zachwytu z prezentów :-)

Kaja zazdroszczę takiego socjalu.

Dobranoc Kochane

reklama
Do góry