reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Zapo bo jutro jedziemy w moje rodzinne strony....na groby...a tam dzieci po pachy...i każde lubi 3 bita...a że każde lubi i każdy robi coś innego to ja muszę zrobić ciacho ;-)
lepsze to niż krokiety
Kajak pyszny jest
tyle,że ja kupuje posypke czekoladowa gotowa...i mase zazwyczaj tez ( taka karpatkowa)
lepsze to niż krokiety
Kajak pyszny jest
tyle,że ja kupuje posypke czekoladowa gotowa...i mase zazwyczaj tez ( taka karpatkowa)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Dzien doberek kochane
U nas nie deszczowo w porownani do ostatnich dni ,to az mi dziwnie haah
Po sniadanku ( na ktore mam odruch zwracajacy) idziemy z Mariczka poogladac domki przystrojone na Halloween... spacerek dobrze nam "wszystkim" zrobi))
A poza tym lapie mnie smutas ostatnio nie wiem czy to te hormony czy co, bo wczoraj krzyknelam na Mari ,a potem jak polozylam ja spac wylam jak bobr.... (( i ta cala sytuacja mnie tutaj jakos przytlacza....
Stwierdzilismy z miskiem ,ze zobaczymy co nam powie lekarz, nasza znajoma ,ktora obiecala sie skontaktowac ze swoja kolezanka, ktora tutaj rodzila w takiej samej sytuacji jak my.... i wtedy podejmiemy decyzje czy wracamy czy nie..... najwyzej sie tutaj wszystko pokupuje dla bobasa, bo taniej i wyslemy do Polski...... aj juz sama nie wiem....
Kajaczku szalona mamusko prezenty przepiekne, a skuterek? bomba))
Pyciolku ,ale mi narobilas smaka....)))
A my dzisiaj wieczorkiem sie poprzebieramy i ruszamy na domku.... Trick or Treat )))
U nas nie deszczowo w porownani do ostatnich dni ,to az mi dziwnie haah
Po sniadanku ( na ktore mam odruch zwracajacy) idziemy z Mariczka poogladac domki przystrojone na Halloween... spacerek dobrze nam "wszystkim" zrobi))
A poza tym lapie mnie smutas ostatnio nie wiem czy to te hormony czy co, bo wczoraj krzyknelam na Mari ,a potem jak polozylam ja spac wylam jak bobr.... (( i ta cala sytuacja mnie tutaj jakos przytlacza....
Stwierdzilismy z miskiem ,ze zobaczymy co nam powie lekarz, nasza znajoma ,ktora obiecala sie skontaktowac ze swoja kolezanka, ktora tutaj rodzila w takiej samej sytuacji jak my.... i wtedy podejmiemy decyzje czy wracamy czy nie..... najwyzej sie tutaj wszystko pokupuje dla bobasa, bo taniej i wyslemy do Polski...... aj juz sama nie wiem....
Kajaczku szalona mamusko prezenty przepiekne, a skuterek? bomba))
Pyciolku ,ale mi narobilas smaka....)))
A my dzisiaj wieczorkiem sie poprzebieramy i ruszamy na domku.... Trick or Treat )))
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kana hormony szaleją, głowa do góry.
Reniu!!!!!
Reniu!!!!!
kana161
Mama "terrorystek" :P
Aj kochane chyba macie racje z tymi hormonami.....
No właśnie Renia się nic nie odzywa.....mi tez nic nie pisala...((
pyciolek87
Mama Alexa:*
oj tam oj tam juz nie jestem zazdrosna przeszło miKANUSIA, wez duza poprawke na hormony..
I do gory główencja..
Musze teraz cos milego Pyciolowi bo sie bedzie telepać..
PYCIOLKU, nie zaganiaj sie za bardzo po tym polu zeby Ci dupina nie zmarzła..
Aj kochane chyba macie racje z tymi hormonami.....
a moze napisz do niej eska
reklama