reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hey

O matko obudziłam się z takim kaszlem , że masakra.
Jest taki strasznie mokry i aż się duszę jak kaszlę, no czad po prostu.

Kaja dobre:-)

Siemanitos dziewczynki. Chorowinki zdrowiec! PYCIOL, nie strasz mnie..

Poogladalm kłady dla dzieci. I chyba cos przespalam,bo mi sie ona wydaje ciagle malutka dziewczynka..a te mini klady czy skutery niby od 2go roku.. Pchi. Nie wiem. S mowi, ze TAAAAAK, pewnie, ale to chyba męski gen gadżeciarstwa mowi..

Kajka kłada???:szok::szok::szok:

Pyciolku właśnie dlatego my już powoli wyklejamy list do mikołaja żeby nie zmieniła zdania:-D:-D:-D

mój przedszkolak ma dzisiaj bal halloweenowy...przebiera się za dynię...

zdróweczka dla wszystkich chorowitków...

i tak w ogóle dzień dobry...

Kajka mój chłop a ojciec mojego dziecka stwierdził,że Alex to najlepiej cieszył by się z auta zdalnie sterowanego ( takiego za 400zł :szok:) i sobie mysle świetnie. Pytam dziecka co by chciał na to Alex,że wagonik Tomka i paczkę biszkoptów :-D A Autko wyłazi na to,że dla ojca :eek:
nie ukrywam, kamień z serca :-D

Kaja kłady oglądaj na żywca, bo niektóre faktycznie są małe.

Madzienko super pomysł z balem. U nas nic takiego nie robią.

Pyciol ja doświadczona autami na radio z zeszłego roku w tym nic z tych rzeczy. Iggy się nimi absolutnie nie interesował :baffled:

reklama
Do góry