reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas już po sniegu, chociaż wczoraj Rzeszów zwaiował i były straszne korki bo spadło troszkę śniegu, 45 minut 20 na godzinę. Co to będzie jak prawdziwa zima nadejdzie.
Wiecie co, a mnie strasznie bola piersi, jest na to jakiś sposób, bo z Majką tak nie miałam :confused:
Dzisiaj czekają nas zakupu zniczowe bo oczywiście czekamy do ostatniej chwili i chyba trzeba w koncu kupić czapkę na zimę bo starą wyrzuciłam i dopiero wczoraj sie zorientowałam że zostałam bez niczego, ani czapki ani szalika.

reklama
Nabiegałam się wczoraj z klientami. Przećwiczyli mnie strasznie. Myślałam, że do domu nie wrócę, a że auto popsute, to jeszcze pociągiem musiałam wracać i ogólnie jestem wykończona tym wczorajszym dniem.
A po wynik dziś zadzwonię. Może trudno w to uwierzyć, ale na prawdę nie miałam kiedy tam zadzwonić.

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=2752994721

Jeszcze jeden. Chyba bede powoli zamykac worek mikolaja, bo mi Marian zwariuje, a jeszcze wigilia u moich dziadkow, od nich prezenty, od rodzicow czyli dziadkow Mani, dwoch braci moich z rodzinami..
Nie moge sie doczekac, uwielbiam swieta w takim gronie:-D..

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=2752994721

Jeszcze jeden. Chyba bede powoli zamykac worek mikolaja, bo mi Marian zwariuje, a jeszcze wigilia u moich dziadkow, od nich prezenty, od rodzicow czyli dziadkow Mani, dwoch braci moich z rodzinami..
Nie moge sie doczekac, uwielbiam swieta w takim gronie:-D..

Ale fajny!!!
Dzięki za pomysł na prezent;-)

reklama
Kurcze ja to im starsza Oliwia tym mam większy problem z wyborem prezentów dla niej.
Na niektóre rzeczy jest już za mądra a nie niektóre za mała i nie wiem co kupić :-/
Za 19 dni kończy 4 lata a ja jeszcze nie wiem co kupić ale teraz Kajka podsunęła mi pomysł więc może nie będzie tak źle.
Kajuniu daj jeszcze kilka.

Do góry