reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jeny oszaleje zaraz, w zeszłą środę bylam u dentysty, poszlam po chyba 2 latach bo choć mnie nic nie bolalo stwierdzilam że czas zobaczyć co tam slychać w paszczy. Okazało się ze mam tylko jedną dziurke w ósemce i skruszona plombę w piątce. Jako że nic nie boli to zrobiła mi ta piatke i zarejestrowała na 19.11... i co? Zaraz zdechnę z bólu tej pieprzonej ósemki!!!!!!:wściekła/y:

a lodówkę masz pełną czy pustą ? :unsure::dry:

reklama
Renia nie ważne-ważne że lodówka pełna:szok::-D:-D:-D:-D:-D

od dziś nie przejmuje się niczym, niczym nie złoszczę, niczym nie stresuje, nic mnie nie będzie wkurzać, nic nie będzie mi przeszkadzać...do pewnego momentu, do momentu aż lodówka zrobi się pusta :growl::-D

moze chcecie sie zamienic? Cypryska to pewnie ma pelna lodowke piwa :-D:-D a ty pyciolek?
Nie przypuszczalam ze zrobie takie zamieszanie z moja lodowka:-D:-D:-D, tymbardziej ze sklepy sa pozamykane , ciekawe jak byscie reagowaly na huragan ?

najlepiej sie nasmiewac, i co lepiej sie czujecie?

Ostatnia edycja:
a lodówkę masz pełną czy pustą ? :unsure::dry:
Pełna ale ja zawsze mam pełna bo jest mala:wściekła/y:
moze chcecie sie zamienic? Cypryska to pewnie ma pelna lodowke piwa :-D:-D a ty pyciolek?
Nie przypuszczalam ze zrobie takie zamieszanie z moja lodowka:-D:-D:-D, tymbardziej ze sklepy sa pozamykane , ciekawe jak byscie reagowaly na huragan ?

najlepiej sie nasmiewac, i co lepiej sie czujecie?
Nie! Ząb nadal boli:wściekła/y:

no jeszcze dwa trzy tygodnie temu na pytanie : Alex co wolałbyś brata czy siostrzyczkę???
Alex odpowiadał: pieska :dry:

i tak macie lepiej :-D

Kajak a mi już nie posłodzisz? :shocked2: spoko z tym mostem to taki żarcik :-D

pycioleczku, cukiereczku,
misiu malinowy w zlotym papiereczku..

zalet twych nie zlicze chocby w tydzien caly,
jestes niczym snickers
slodycz doskonaly..

kiedy o poranku widze posta twego
dzien moj piekna bajka,
nic bardziej cudnego

zalet twych i w tydzien tutaj nie nalicze
wiec slowa uznania
z glebi gardla krzycze:-D

hahaha jakie pocieszenie Kankiyi :-D:-D:-D:-D:-D

Nie no nieważne czy Ci mieszkania z powierzchni ziemi nie zmiecie, ważne że jest PEŁNA LODÓWKA:szok: TYLE ŻARCIE NIE MOŻE SIĘ ZMARNOWAĆ!!!:szok::szok: haha:-D:-D

od dziś nie przejmuje się niczym, niczym nie złoszczę, niczym nie stresuje, nic mnie nie będzie wkurzać, nic nie będzie mi przeszkadzać...do pewnego momentu, do momentu aż lodówka zrobi się pusta :growl::-D

nic dodac nic ujac:-D

Tygrys????????????????
za ile dni masz dostać ten okres ???????????? :-D:-D
spokój ma, jak cholera :szok::-D:-D

Po co jej spokój niech czuje perswazje i bierze sie do roboty:-D

kurde, szkoda,że TYgrys tak mało wylewna w postach, słowach...
posłuchało by się nie co :dry: a tak nie wiadomo jaki to etap jest teraz :oo2:

Tygrysku zapraszamy na Erotic Topic, ... pójdzie szybciej ...:-D:-D

no właśnie miał byc spokój:-D

pycioleczku, cukiereczku,
misiu malinowy w zlotym papiereczku..

zalet twych nie zlicze chocby w tydzien caly,
jestes niczym snickers
slodycz doskonaly..

kiedy o poranku widze posta twego
dzien moj piekna bajka,
nic bardziej cudnego

zalet twych i w tydzien tutaj nie nalicze
wiec slowa uznania
z glebi gardla krzycze:-D

nic dodac nic ujac:-D

Kajka Ty Mickiewiczu nasz:-D

Ja dowlokłam się do domu i sobie wyobrażacie że znów zaczyna sypać śnieg:szok::-D

sanki chyba musze wyciągać:-)

Kajak....ja chyba musze na Ciebie czesciej narzekac :-D codziennie bym miała takie wierszachy z bieguna :-D

Renia :-D my nie smiejemy sie z Ciebie....z Cypryski bo głupoty gada :-D

Tygrys a gdzież to szlajasz się po nocach ?:dry:

Kaja od wczoraj strasza w telewizji, ma byc nieciekawie przez ten wiatr, najbardziej narazone sa tereny przy oceanie i rzekach, teraz wlasnie zaczelo porzadnia wiac, juz jest pelno ludzi bez pradu, zobaczymy co bedzie dalej. W tamtym roku przechodzila Irene jak znajde film mojego M to wam wrzuce....
Hurricane Irene New Jersey Wallington Garfield Passaic - YouTube - znalazlam

reklama
wiesz co...to jest tak ciezkie do poukladania w glowie,przerazajace...i niby mowia,ze czlowiek sam nie zna swojej sily dopoki nie musi sie z czyms zmierzyc, ale to jest katastrofa...

my w czerwcu bylismy pare tygodni we wloszech, m.in. w modenie, akurat po tych trzesieniach ziemii, ludzie potracili domy, mieszkali w namiotach , cale miasteczka wygladaly jak po wojnie..

i jak czlowiek narzeka jak ma zle, to nieraz powinien sie mocno ugryzc w jezyk..

Do góry