reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Siemanko kochane;)))

U nas dzisiaj niebo zachmurzone, ale na szczescie juz nie pada:)))
Mariczka zazyczyla sobie muffinki, obiecalam juz jest ktorys raz wiec będziemy dzisiaj robily:)))
Ale wczesniej male zakupki,bo nie wszystko mamy i spacerek:)

Pozniej Was doczytam kochane, bo u nas juz 10:30 ,a ja jeszcze w pizamie, zreszta Mari tak samo>>

Buziolki i do pozniej;***

reklama
o matko znow taka produkcja ja was juz kochane nie ogarniam:-D
Pyciolku gratulacje!!!! to juz 3 ata minely?? a ja pamietam jak sie zapisywalas na studia ...ale ten czas leci...
Kokusia czekam na fotke
i nie wiem co tam mialam napisac aaaaaaa juz wiem :)
Zanplo bardzo się cieszę !!! i trzymam jeszcze kciuki zeby do nastepnej wizyty bylo nadal ok@!!!!:tak:

zmykam kobitki paa:-p

o matko znow taka produkcja ja was juz kochane nie ogarniam:-D
Pyciolku gratulacje!!!! to juz 3 ata minely?? a ja pamietam jak sie zapisywalas na studia ...ale ten czas leci...
Kokusia czekam na fotke
i nie wiem co tam mialam napisac aaaaaaa juz wiem :)
Zanplo bardzo się cieszę !!! i trzymam jeszcze kciuki zeby do nastepnej wizyty bylo nadal ok@!!!!:tak:

zmykam kobitki paa:-p
Tygrys co to za pobieżne traktowanie ?
wskoczyła, skrobnęła i wybyła :dry: czujemy się zaniedbywane, co z Tobą ? :szok:

łe tam, nie będę się wychylać, wystraczy,że Kajka kupuje autobus :szok:
potem powie,że odgapiam albo ,że rywalizuje :dry::-D

Ty PYCIOL, zapomnij, zadnych autobusow, rozwod inaczej przed slubem:-D...
Wlasnie mi usmazono pysznego hamburgera, kucharze mnie lubia i rozpieszczaja;-)

łe tam, nie będę się wychylać, wystraczy,że Kajka kupuje autobus :szok:
potem powie,że odgapiam albo ,że rywalizuje :dry::-D

Ej , kochane, o 18 konczymy prace, gdziescie polazły:D?
Miał byc jeden post a wyszlo jakies niewiadomo co ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj wiem niedobra jestem:sorry2:
ale jeszcze chwila i do was wroce:)
a co tam się dzieje ? :-p
ale masz dobrze Kajak w tej pracy :-) hamburgery i inne bajery :-D

Kajka a Ty w tej swojej pracy to masz nocki ?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie

Zimno dzisiaj. Brrr

Nic mi się nie chce.

Mi się podobają auta limuzyny. Mąż ma długie auto,a ja nigdy nie chciałam combi, ale mnie uszczęsliwił nim i nawet daje rade.

Do góry