reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Dzien dobry:-) MUsialam rano ogarnac gorna czesc chaty, pozniej pranie, pozniej po Fifka do przedszkola, a pozniej jak usypialam mala to mi sie zdrzemnelo Tak wiec zagladam dopiero teraz. Cos sie wypogadza u nas, trzeba bedzie dzis jakis spacer zaliczyc, jak sie mlodszy dziec obudzi.
Pyciol a co Ty w ogole studiowalas? I kiedy nas odwiedzisz? A i powiedz mi czy Ty na zywo tez tyle mowisz i zadajesz tyle pytan?
Kajka fajnie, ze lubisz swoja prace Nie ma nic lepszego niz chodzic do pracy z przyjemnoscia i checia;-) A jak sobie z jezykiem radzisz?
Aniu a Wy teraz w Polsce jestescie?
Madzienka, Zapominajka poprosimy o fotki brzuszkow. Plisssss
ja wiem czy ja dużo mówie? hmmmm no lubię sobie pogadać nie uważam się za gadułę
chociaż często zdarza mi się słyszeć,że dużo gadam,że szybko gadam,i że śmieszna jestem jakkolwiek by to nie brzmiało
spotkanko- no właśnie kiedy ? Jutro nie mogę bo jadę do biura, w czwartek mam wizytę u dentysty
więc może w piatek wstępnie. napisz czy tobie termin pasuje i jak cos to o której godzince?
a co boisz się,że będę zadawała za dużo pytań ? spokojnie przeżyjesz oszczędzę Cie
pyciolek87
wożę się....ale na zupełnie innym poziomie niestetyASIULKA , ja mieszkam w Szwecji pol zycia.. Z przerwa na studia w Pl i slonecznej Italii trzy lata. Wiec jezyk jest gucio.
PYCIOL, a ty to co, nie wozisz sie nalesniku jeden;-)
mi się marzy Q7
czemuż to nie ? 3 byś nie chciała ?Aniu zaglosowane
Madziu pieknie JA tez kocham kobiety w ciazy, czasem zaluje, ze juz nigdy tego nie doswiadcze...
spotkanko- no właśnie kiedy ? Jutro nie mogę bo jadę do biura, w czwartek mam wizytę u dentysty
więc może w piatek wstępnie. napisz czy tobie termin pasuje i jak cos to o której godzince?
Pyciołku jutro i czwartek to ten sam dzień....
pyciolek87
http://www.scandichotels.se/Hotels/Countries/Sverige/Umea/Hotels/Scandic-Plaza-Umea/
fajnie masz :-)
reklama
pyciolek87
Pyciołku jutro i czwartek to ten sam dzień....
o kutwa
ale ze mnie zakręt
jak ja mam jechac do biura jak ja mam dentyste