reklama
A przestan, kolumbryna taka..q5 ladniejsze, dla babinkiwożę się....ale na zupełnie innym poziomie niestetyASIULKA , ja mieszkam w Szwecji pol zycia.. Z przerwa na studia w Pl i slonecznej Italii trzy lata. Wiec jezyk jest gucio.
PYCIOL, a ty to co, nie wozisz sie nalesniku jeden;-)
mi się marzy Q7
czemuż to nie ? 3 byś nie chciała ?Aniu zaglosowane
Madziu pieknie JA tez kocham kobiety w ciazy, czasem zaluje, ze juz nigdy tego nie doswiadcze...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Aniu zagłosowane.
Spaaaaać
Spaaaaać
pewnie ze Q5 łądniejsze!!!!!
Iggy daj mamusi pospać...
ja zmykam po moja dziunie!!!!
Muuuua:-*
MADZIU, te Twoje zdjecia sa tak piekne, ze hipnotyzują....
pyciolek87
Mama Alexa:*
no z AsiulkaaaaPyciol a z kim Ty sie umawiasz??Ja też chcę...
Asiulka a ja wiem,że ciąży na pewno jeszcze kiedyś doświadczę tylko już się boję tych kilogramów co mi zostaną:-(
ja tam lubie duze auta ;-)Muuuua:-*
asiulkaa
Fanka BB :)
Pyciolku spoko moze byc piatek A godzina obojetnie, jak Tobie oasuje. Jesli chodzi o gadanie to ja tez duzo mowie, tak uwazaja inni, ja oczywiscie tego u siebie nie widze
Aniu ja juz chyba raczej w ciazy nie bede. Chyba ze cos mi sie zmieni za pare lat. A ile zostalo Ci tych kilogramow po ciazach?
Kaja nie wiem czase mysle, ze bym chciala jeszcze takie malenstwo a czasem jak patrze na moje bable to sie ciesze, ze mam juz z gorki. Zawsze dowjka dzieci to byl dla mnie idealny uklad. Ale ja jeszcze mloda jestem moze walne sobie jeszcze na starosc jak juz te beda odchowane, zeby sie odmlodzic jakiegos szkraba
Aniu ja juz chyba raczej w ciazy nie bede. Chyba ze cos mi sie zmieni za pare lat. A ile zostalo Ci tych kilogramow po ciazach?
Kaja nie wiem czase mysle, ze bym chciala jeszcze takie malenstwo a czasem jak patrze na moje bable to sie ciesze, ze mam juz z gorki. Zawsze dowjka dzieci to byl dla mnie idealny uklad. Ale ja jeszcze mloda jestem moze walne sobie jeszcze na starosc jak juz te beda odchowane, zeby sie odmlodzic jakiegos szkraba
Ostatnia edycja:
no z AsiulkaaaaPyciol a z kim Ty sie umawiasz??Ja też chcę...
Asiulka a ja wiem,że ciąży na pewno jeszcze kiedyś doświadczę tylko już się boję tych kilogramów co mi zostaną:-(
ja tam lubie duze auta ;-)Muuuua:-*
Duze auta, duze tere fere, duze rozmiary generalnie
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
to tira kupno z Asiulkaaaa
ja tam lubie duze auta ;-)
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Duze auta, duze tere fere, duze rozmiary generalnie
się czepiasz
łe tam, nie będę się wychylać, wystraczy,że Kajka kupuje autobusto tira kup
potem powie,że odgapiam albo ,że rywalizuje