reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja ciuchów przez internet nie kupuję...:no: ani butów....ew kosmetyki :tak:

co tam Kajak słychać, święty spokój ? :-D

kurcze, a ja mam pare firm tak juz sprawdzonych, ze looz, wiem , ze to co zamawiam w takim i takim rozmiarze bedzie gucio, czasem cos odesle jak stwierdze , ze to osma prawie taka sama kurtka:-D

taaa, jakis spokoj dzisiaj, az sie gubie:-D
Gratulacje !!!!! Pyciol dumna jestem z Ciebie :-D

Kaja nic nie kupiłas , nic a nic :szok: no jak mogłas ?

no nic a nic...poza tym wpadlam z jezykiem na brodzie, bo po pracy i biegiem, to co to takie za zakupy...

reklama
kurcze, a ja mam pare firm tak juz sprawdzonych, ze looz, wiem , ze to co zamawiam w takim i takim rozmiarze bedzie gucio, czasem cos odesle jak stwierdze , ze to osma prawie taka sama kurtka:-D

taaa, jakis spokoj dzisiaj, az sie gubie:-D

no nic a nic...poza tym wpadlam z jezykiem na brodzie, bo po pracy i biegiem, to co to takie za zakupy...
Ja tez zamawiam z internetu :sorry:
A co to masz za firmy?

wróciłam dzis wczesniej, bo słuchacz odwolal lekcje i mam czas zeby do was zajrzec, ale wybaczcie nie dam rady wszystkiego nadrobic:eek:

Pyciolku już się nie ucz i tak zdasz, będzie dobrze.
Agacia co Ty taka obolała, ząb, teraz głowa, zdrówka.
Nie zaglądałam jeszcze na nowy wątek ale chyba zapowiada się ciekawie :-D

Byliśmy w weekend w Bieszczadach. Było przepięknie, te kolory, słonce, po prostu cudownie.
A wczoraj prawie rozbilibyśmy się o jelenia. Wyszedł nam wieczorem na dwupasmówce ogromny, z wielkim porożem. Dobrze, że hamulce nie zawiodły bo samochód byłby do kasacji a o nas to nawet nie myślę. Cały wieczór czułam ból od pasa samochodowego. Czemu te zwierzęta tak się pchają na drogę i to jeleń, jeszcze jakieś sarenki to mogłabym się spodziewać, ale nie jelenia :confused:

dobrze ze wszytsko sie dobrze skończyło :tak:

Pyciol, w pracy bylam..Wrocilam do domu i afera az do teraz.
Bo on sobie nie umie poradzic z tym, ze pracuje z kilkoma facetami z ktorymi jeszcze do tego sie przyjaznie.
Afera zazdrosciowa od godz 14, bo akurat wtedy nie odebralam telefonu.
Zalamka:-(..Zalamka doslownie. Mam go tak dosyc i czuje sie w takiej pulapce ze wyc mi sie chce do ksiezyca. " bo on sie boi ze ktos mnie mu zabierze"..Bo on jest niepewny co ja robie w pracy. Bo on sie o mnie boi...Ja ku....chyba snie.
oj z ta zadroscia to porazka, moja sasiadka ma ten sam problem, ciagle jest zazdrosny , ciagle ja podejrzewa, teraz jest w 2 ciazy i nadal wygaduje ze ona kogos ma, ona juz niema sil,szkoda mi tylko dzieciaka, bo kloca sie przy nim
ZANPLO, ale z ciebie dobra szefowa:-)..
to samo chciałam napisać

hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ogłaszam wszem i wobec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pyciol obroniony :-D:-D

i dzisiaj pije piwo z koleżanką, startujemy o 20.00 :-)

gratulacje:tak::tak::tak::tak:

Pyciolku gratulacje:-) W sumie to była oczywista oczywistość:tak:

Mezowy okupuje kompa jak zwykle wieczorem, a ja zaglądam do Was z telefonu, a nie cierpię z niego pisać, więc żegnam się i do jutra.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry