reklama
Agacia82
Mami :)
No szybko, rozwarcie zrobiła sie w ciągu 3 minut, w sumie miałam 4 skurcze. Na poród nie mogę narzekać, bo nawet nie umiem powiedzieć czy bolał. Ale za to jak będę miała to szczęście ze zajdę w ciąże po raz drugi to na bank będę rodziła 3 dni.to Ty dlatego tak szybko urodziłaś czytałam jakis czas temu wątek porodowy...
kana161
Mama "terrorystek" :P
No szybko, rozwarcie zrobiła sie w ciągu 3 minut, w sumie miałam 4 skurcze. Na poród nie mogę narzekać, bo nawet nie umiem powiedzieć czy bolał. Ale za to jak będę miała to szczęście ze zajdę w ciąże po raz drugi to na bank będę rodziła 3 dni.
Szalona hahahah
renia200
mama Victorki :)
Kaja piekne zdjecie, Cyprysiowa mam nadzieje ze w koncu zaswieci sloneczko, Zapominajko twoj to z kwiatami powinien przyjsc, Madzienko gratuluje corci, Kana ty wiesz co... haha,
ja gotowa do wyjazdu, zyczcie mi nie pierdzacych w samolotach hahaha
Agacia82
Mami :)
Kaja piekne zdjecie, Cyprysiowa mam nadzieje ze w koncu zaswieci sloneczko, Zapominajko twoj to z kwiatami powinien przyjsc, Madzienko gratuluje corci, Kana ty wiesz co... haha,
Spokojnej podróży.
Witajcie
Słoneczko świeci, a mi się nic nie chce
tygrysek82
Fanka BB :)
Witam cała w skowronkach
Madziu śniłaś mi się dzisiaj!!! zobaczyłam cię w warzywniaku na zakupach z takim ślicznym brzuszkiem iiiiiiiiiiiiiii..................papierosem w ręku!!!!! szok przeżyłam do treaz się nie mogę otrząsnąć
Reniu udanego lotu
Madziu śniłaś mi się dzisiaj!!! zobaczyłam cię w warzywniaku na zakupach z takim ślicznym brzuszkiem iiiiiiiiiiiiiii..................papierosem w ręku!!!!! szok przeżyłam do treaz się nie mogę otrząsnąć
Reniu udanego lotu
Tygrysku to niemożliwe....jeszcze pierwsza cześć snu super ale ta druga...ja nigdy nie paliłam
Renia udanego lotu....
Kajka, Pyciołek śpicie???
u nas dzisiaj też pięknie i słonecznie...ja dzisiaj ruszam na warsztaty moda na brzuszek...więc popołudnie i wieczór zajęty...P juz w domu ma córcię dla siebie
Renia udanego lotu....
Kajka, Pyciołek śpicie???
u nas dzisiaj też pięknie i słonecznie...ja dzisiaj ruszam na warsztaty moda na brzuszek...więc popołudnie i wieczór zajęty...P juz w domu ma córcię dla siebie
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
dzień dobry z kawką :-)
nie spię, tylko organizuję czas mojemu dziecku
ale mam dzisiaj dziwny humor.
Tygrys a Ty dlaczego w skowronkach ? :-)
nie spię, tylko organizuję czas mojemu dziecku
ale mam dzisiaj dziwny humor.
Tygrys a Ty dlaczego w skowronkach ? :-)