Agacia82
Mami :)
taaaaaaaaaaaa a TY swój sklepik prowadzisz tak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taaaaaaaaaaaa a TY swój sklepik prowadzisz tak ?
taaaaaa
A dlaczego My jeszcze nie widziałyśmy fotografii sklepu????
Kajka ale od grudnia do lutego bedziesz pracowac tam gdzie teraz czy na połudnu juz ?ja jestem jakiś nietryb
totalna olewka ,prawda?? nikt się juz z naszym zdaniem nie liczynie wiem
czekam i czekam i nic
do lutego tu gdzie teraz...
bo inaczej mnie zwolnia, a jak mnie zwolnia to dupa...
a tak to ja na urlopie, a chociazby do 14 roku zycia dziecka i nie moga mnie wykopac...
a jak skoncze urlop przed 14 tym rokiem zycia dziecka, to pojde tez do scandica, tylko, ze tam na poludniu, wtedy znowu nie moga mnie tam nie przyjac jako , ze mam stale zatrudnienie w " scandic hotels ab"
PYCIOL, powiedz, ze zrozumialas..
ej , jakiego sklepu? Agacia otworzyla sklep?
do lutego tu gdzie teraz...
bo inaczej mnie zwolnia, a jak mnie zwolnia to dupa...
a tak to ja na urlopie, a chociazby do 14 roku zycia dziecka i nie moga mnie wykopac...
a jak skoncze urlop przed 14 tym rokiem zycia dziecka, to pojde tez do scandica, tylko, ze tam na poludniu, wtedy znowu nie moga mnie tam nie przyjac jako , ze mam stale zatrudnienie w " scandic hotels ab"
PYCIOL, powiedz, ze zrozumialas..
ej , jakiego sklepu? Agacia otworzyla sklep?
ja nie wiem właśnie...po tylu latach znajomości...totalna olewka ,prawda?? nikt się juz z naszym zdaniem nie liczy