reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kajka ale od grudnia do lutego bedziesz pracowac tam gdzie teraz czy na połudnu juz ?ja jestem jakiś nietryb :eek:

do lutego tu gdzie teraz...
bo inaczej mnie zwolnia, a jak mnie zwolnia to dupa...
a tak to ja na urlopie, a chociazby do 14 roku zycia dziecka i nie moga mnie wykopac...
a jak skoncze urlop przed 14 tym rokiem zycia dziecka, to pojde tez do scandica, tylko, ze tam na poludniu, wtedy znowu nie moga mnie tam nie przyjac jako , ze mam stale zatrudnienie w " scandic hotels ab" :-D

PYCIOL, powiedz, ze zrozumialas:-D..

ej , jakiego sklepu? Agacia otworzyla sklep?

a tak to ja na urlopie, a chociazby do 14 roku zycia dziecka i nie moga mnie wykopac...
a jak skoncze urlop przed 14 tym rokiem zycia dziecka, to pojde tez do scandica, tylko, ze tam na poludniu, wtedy znowu nie moga mnie tam nie przyjac jako , ze mam stale zatrudnienie w " scandic hotels ab" :-D

jak do 14 roku zycia ?? przeciez ty kobieto do ojczyzny niedługo powracasz:laugh2:

powiedzmy,że tak :-D
to mimo wszycho,że sie przeprowadzasz to i tak będziesz musiała mieszkać tam gdzie mieszkasz teraz...?:-D
do 14 roku życia dziecka będą Ci płacić ? :szok:

a w ogóle Ty teraz mieszkasz w mieszkanku czy w domku,że tyle masz pokoi ?:szok::-D

a w ogóle to dlaczego nie widzieliśmy jeszcze zdjęć Twojego nowego domku ? :eek::-D

reklama
Czesc Kochane:-)
Normalnie powariowalyscie z ta produkcja, tzn bardzo dobrze, ze tyle sie dzieje, ale nie nadrobie, nie ma takiej opcji;-)
W koncu mam spowrotem laptopa i moge znow w wkroczyc w wirtualny swiat:-p
U nas tez dzis cieplutko, jakby wiosna szla...

ALe Wam dziewczyny zazdroszcze takich kochanych mezulkow. MOj to wiecznie sie wykreca, zeby sie dziecmi nie zajac, a o ugotowaniu czy zrobieniu czegos w domu to juz w ogole moge zapomniec. W tygodniu go nie mecze, bo pracuje po 12-13h, wiec rozumiem ze jest zmeczony. W sobote zawsze cos robi kolo domu, wiec tez ok. No ale w niedziele juz nie ma wykretow, a zeby poszedl z dziecmi na spacer gdy ja np robie obiad:-( Zapomnij! Ehhh czasem juz nie mam slow:-(

Kaja no rzeczywiscie zaszalas z tym slubem niespelna 2 miesiace po porodzie:-D Ale Ty zgrabniocha jestes, dasz rade:tak: Przynajmniej bedziesz miala motywacje;-) Ja bym tak w sumie mogla, bo jakos szybko mi sie regeneruje cialo po porodzie. Pamietam, ze 2 tyg po urodzeniu Zuzi wazylam 49kg i balam sie co bedzie ze mna dalej. Ale pozniej taki mialam apetyt przy karmieniu, ze przytylam:sorry:

Wlasnie tez sie zastanawiam nad tymi spodniami z Lidla. Ale poza tym, ze moj syn nie lubi sniegu i u nas zimowe spacery trwaja zazwyczaj 30min i to zwykle z marudzeniem to ostatnio cos marnie z tym sniegiem w zimie:sorry:

Oki, uciekam z mala na dworek, a pozniej bo Fifiego do przedszkola. Moze pozniej cos wiecej nadrobie:tak:

Do góry