reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Agacia lniane pasują idealnie do wszystkich.
Musisz je kupic i juz.
Musisz je kupic i juz.
pyciolek87
Mama Alexa:*
Widzisz Kaja wyslij nam paczkę z ciuchami ktore nie nosisz my juz się nią z Pyciolkiem zaopiekujemy
hihihihihi kiedy można się jej spodziewac ?
Teraz macie trudny orzech do zgryzienia, bo muszą pasowac do wszystkich
Agacia a Ty bank okradłaś czy co ? ja tylu płaszczy to przez całe swe życie nie miałam
Agacia82
Mami :)
Dwa są z zeszłego roku, a ten pierwszy kupiłam w tym rokuhihihihihi kiedy można się jej spodziewac ?
Agacia a Ty bank okradłaś czy co ? ja tylu płaszczy to przez całe swe życie nie miałam
Takie zlepki z każdego roku.
kaja zawsze mozesz mi oddac jak nie nosisz u mnie sie nie zmarnują
znalazlam "dobre rece"?
jestem tylko się wkurzyłam na tą moją firmę zasra..... szlak
czemu Kajka tylko do lutego ? zwalniasz sie czy co ? bo ja juz nie nadarzam za Toba...
no, przeciez od grudnia sie przenosimy na poludnie...
tylko, w zwiazku z tym ze mi zadna franca nie da zwolnienia , w zwiazku z ciaza, to musze dopracowac do lutego, wtedy juz legalnie ide na urlopik..i tak bede te dwa miesiace dybac, na walizkach i w drodze, co mnie lekko zalamuje
u mnie tez u mnie tez....
bede miala na uwadze
Widzisz Kaja wyslij nam paczkę z ciuchami ktore nie nosisz my juz się nią z Pyciolkiem zaopiekujemy
zaczynam zbierac?
AGACIA, a jakie sprzety specjalistyczne do prezentacji..
Ostatnia edycja:
pyciolek87
aaaaa ten futerkowy fajnie wyglada ....a Ty dzisiaj w domu ? i skąd masz manekina na chacie ?Dwa są z zeszłego roku, a ten pierwszy kupiłam w tym roku
Takie zlepki z każdego roku.
Agacia82
Mami :)
aaaaa ten futerkowy fajnie wyglada ....a Ty dzisiaj w domu ? i skąd masz manekina na chacie ?
No w domu, maniekina musiałam przytargac do domu bo mu się giera urwała i tata mi naprawiał
tygrysek82
Fanka BB :)
znalazlam "dobre rece"?
zaczynam zbierac?
no no juz wysyłam adres, nawet pokryje juz te koszta przesyłki a niech stracę
pyciolek87
Kajka ale od grudnia do lutego bedziesz pracowac tam gdzie teraz czy na połudnu juz ?ja jestem jakiś nietryb
reklama
pyciolek87
No w domu, maniekina musiałam przytargac do domu bo mu się giera urwała i tata mi naprawiał
aaaaaa a TY swój sklepik prowadzisz tak ?
no dobra to ja tez, żeby nie było,że tylko Tygrys szasta kasą na prawo i lewono no juz wysyłam adres, nawet pokryje juz te koszta przesyłki a niech stracę