reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Igvar mnie się bardzo podoba. I nie miałabym nic przeciwko gdyby mój potomek producentem zamrażarek został :-D

Pyciol to ty fajnie masz, pomijając gó**enka

Kaja twój pomysł na francuskie z jabłkiem bomba. Zrobiłam małą blaszkę na próbę i już nie ma. NAwet nie zdążyło wystygnąć...

reklama
ach, jutro tez zasuwam, poniedzialek mam wolny...
ZAPOMINAJKO, no ciesze sie bardzo:tak:

ludzie, czy to wieczne zamulenie i zmeczenie kiedys przejdzie...bo juz zaczynam tracic nadzieje:sorry2:

ach, jutro tez zasuwam, poniedzialek mam wolny...
ZAPOMINAJKO, no ciesze sie bardzo:tak:

ludzie, czy to wieczne zamulenie i zmeczenie kiedys przejdzie...bo juz zaczynam tracic nadzieje:sorry2:

Kajaczku a nie myślałaś o l4 ?
dolegliwości mina, nie ma bata :) z Marysią tez tak miałaś?

a moje chłopy, przyszli,zjedli, i polecieli blok obok do znajomych naszych ( tzn znajoma na wyjeździe z okazji dnia nauczyciela) a znajomy siedzi sam w domu z synkiem w wieku naszych dzieciaków. Duży poszedł na piwko :dry:, mały na zabawę. Mają być o 20, zobaczymy ile razy będę musiała ich zwoływać telefonicznie :sorry2:.
Zapaliłam papierosa, ale świństwo...nie smakują już mi. A fuj.

Kajaczku a nie myślałaś o l4 ?
dolegliwości mina, nie ma bata :) z Marysią tez tak miałaś?

a moje chłopy, przyszli,zjedli, i polecieli blok obok do znajomych naszych ( tzn znajoma na wyjeździe z okazji dnia nauczyciela) a znajomy siedzi sam w domu z synkiem w wieku naszych dzieciaków. Duży poszedł na piwko :dry:, mały na zabawę. Mają być o 20, zobaczymy ile razy będę musiała ich zwoływać telefonicznie :sorry2:.
Zapaliłam papierosa, ale świństwo...nie smakują już mi. A fuj.

Myslec to ja myslalam...
Ale tu niestety ciaza nie jest powodem do zwolnienia, i normalnie ....ze ich tak nazwe, nie chca placic...Potomkowie wikingow z zamrozonymi mozgownicami:dry:

z Marysia, nic, przelatalam ciaze jak wscieknieta...
a teraz..ja juz nie wiem , kim jestem:-D

Ostatnia edycja:
Myslec to ja myslalam...
Ale tu niestety ciaza nie jest powodem do zwolnienia, i normalnie ....ze ich tak nazwe, nie chca placic...Potomkowie wikingow z zamrozonymi mozgownicami:dry:

z Marysia, nic, przelatalam ciaze jak wscieknieta...
a teraz..ja juz nie wiem , kim jestem:-D

nawet w momencie kiedy kobieta nie może poprostu,nazwyczajniej w świecie pracować, chodzić i w ogóle ? nic a nic ? wow, mam jedyny minus tej całej Twojej Wikingowni...o dziwo :szok::-D

Nio i to 43 tygodnie ...dlatego nie chciała wyleźć, jak TY się zatrzymać nie chciałaś :)

kiedys tu już było o tym, ale nie pamietam. Która z Was jest paląca...?

Ostatnia edycja:
kochana, ja tu zeby ja wygonic i schody, i podlogi, i sex, i masakra:-D

i nic

przeciez przyjechali jego rodzice z Pl poznac wnuczke, 14go, a wnuczka wylazla akurat na ich wyjazd:-D

a jak kobieta nie moze pracowac to niech sobie idzie na urlop bezplatny, bo ubezpieczalnie nie chce dawac pieniedzy na ciezarne...
nie wiesz, ze babcie wikingowki rodzily w przerwie miedzy lowieniem lososi a praniem garow, w temperaturze minus 30...:-D?

ja sobie pykam paczke na tydzien, jak w ciazy nie laze oczywiscie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
kochana, ja tu zeby ja wygonic i schody, i podlogi, i sex, i masakra:-D

i nic

przeciez przyjechali jego rodzice z Pl poznac wnuczke, 14go, a wnuczka wylazla akurat na ich wyjazd:-D

Widać miała ich głęboko w poważaniu...co to za poznawanki i obczajanki. Marian chciał w spokoju przyjść na ten świat, a nie jak w biegu jej matka przez 43 tyg :-D

Do góry