Mi się wydaje zaś,że Agacia miała przez te swoje urodziny taki wpływ na ten fartuszek męża,że oni z łóżka to nie wychodzą...ale razem A jeśli mają podobne babcie do Twojej to może i z łazienki
ahahahahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się wydaje zaś,że Agacia miała przez te swoje urodziny taki wpływ na ten fartuszek męża,że oni z łóżka to nie wychodzą...ale razem A jeśli mają podobne babcie do Twojej to może i z łazienki
Vive glowka do gory:*:*:*
Myślę,ze w koncu ktos Cie doceni, Twoje kompetencje i umiejetnosci, nie zwracajac uwagi na "dzieci" i napewno nie pozaluje:*:* będzie dobrze....tak czy siak trzymam kciuki:*:*
Laski-ale Wy gadane macie
Dzięki kochana, ale jakoś przestałam w to wierzyć :-(
A na pocieszenie wypiłam butelkę winka z teściową, więc mogę trochę bredzić
Coś jeszcze miałam napisać, ale chyba wino mnie pokonało.........
Przez chwilę ogarnęło mnie dziwne uczucie, zorientowałam się,że od trzech stron tylko my prowadzimy sobie dialog...nikt poza tym, albo śpią....albo....węsze spisek. Od dziś jestem nieufna
masz racje, nie daj matko boska lazienkowa zeby nasz biznesplan przejely
dobra, jedna potencjalna konkurentka wyeliminowana, jest lepiej
i w sklepie: KUP MI MOJ ALKOHOL I TO JUZ
Kaja twój pomysł na francuskie z jabłkiem bomba. Zrobiłam małą blaszkę na próbę i już nie ma. NAwet nie zdążyło wystygnąć...
ludzie, czy to wieczne zamulenie i zmeczenie kiedys przejdzie...bo juz zaczynam tracic nadzieje
wiesz co, zaczynam sie martwic o Agacie, ze ona tam sie w tym boa z pior zaplatala, maz o niej zapomnial bo mu dupina zmarzla i ona tam taka sama siedzi dalej w tym lozku