reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajko dziekuje;*

Kajaczku no to widze, ze dolegliwosci ciazowe na calego?:p bidulko....
Jak to powiedziala mi pewna "pielegniarka" na sali porodowej "cierp cialo, jak chcialo" :sorry: ze ja jej wtedy nie potraktowalam kopnieciem bezwarunkowym to sobie do konca zycia nie wybacze:p

Kajaczku a tak na powaznie zycze Ci jak najmniej dolegliwosci....Tobie zreszat Zapominajko rowniez....:* mamusinki:*

reklama
Wiecie ze ja nie pamiętam jak smakują kurki :(
Vive kiedy idziemy na kawę ?:)

na kawkę ja zawsze chętna :-D Odezwę się, jak tylko wyleczę się z anginy (dzisiaj zachorowałam :wściekła/y:) i pozwoli mi na to grafik mojego męża :-D Normalnie ostatnio czuję się, jak więzień we własnym domu. Cały czas zajmuję się dzieciakami, bo mój G jak nie pracuje, to remontuje dom na działce...Już mam troche dosyć, więc chętnie się wyrwę w jakimś dogodnym terminie :-)

:szok::szok::szok:

Myslalam ,ze na zly rocznik weszlam:p

cofam i cofam, a tu ciagle cosik czego jeszcze nie czytalam.....
SZACUN DZIEWCZYNY..... juz dawno nikt mnietak nie zaskoczyl jak Wy dzisiaj:p hahaha

Kajaczku
oczom mym ukazal sie duch:p hahahah GRATULEJSZYN kochana, widze ,ze wspaniale zmiany u Was:)

Tygrys tez widze z ukrycia wylonil sie....nice nice;)

Wiecie co u nas tez troszke sloneczka....jest szansa ,zeby MARI POSZLA DO PRZEDSZKOLA, ALE POKI CO NIE BEDE ZAPESZALA...napisze co i jak dokladnie jak juz wszystko zalatwimy:)

A poza tym jakos leci.....uciekam troszke na sloneczko na balkonik, bo fajowsko przypieka;)

buuuuziole

kana-trzyma kciuki za przedszkole. Zobaczysz, jaka to fajna sprawa :-) Dzieciaki rozwijają się tam w zastraszającym tempie :-D

Kaja gratulacje. Super, że tak Wam się ułożyło, oby tak dalej.
To już mamy 3 mamusie z bąblami w brzuchu :)
Kana trzymam kciuki za to przedszkole.
Zapominajko jest aż tak źle z tymi dolegliwościami? biedactwo, musisz jakoś wytrzymać.
U nas ciągła gonitwa, na szczęście Maja ostatnio wcześnie zasypia więc mamy trochę więcej czasu na sprawy do załatwienia.
Dobranoc :-)

Zapominajko jest aż tak źle z tymi dolegliwościami? biedactwo, musisz jakoś wytrzymać.
U nas ciągła gonitwa, na szczęście Maja ostatnio wcześnie zasypia więc mamy trochę więcej czasu na sprawy do załatwienia.

poprawka!!!!!!!

chyba ..... czteryyyyyyyy :-)

a za czym Wy tak gonicie Robaczki?
Majeczka, jaka sliczna blondyneczka, buzia od cioci z internetu:-D

ale ruch:-D:-D:-D

kajka jesteś wielka forum odżyło.....

pyciołek cztery:unsure::unsure:chcesz nam coś powiedzieć...o kim zapomniałam...:zawstydzona/y:

zapominajka, kajka współczuje dolegliwości ale to dobra oznaka...niedługo przejda!!!!!

rany u mnie już 21 tydzień ale ten czas leci....

Kanus trzymamy kciuki za przedszkole....

Vive zdróweczka....

i co ja jeszcze miałam napisać......:sorry:

spokojnych nocek

reklama
Pyciolek aaaaaaaa:) Ty tez???? ale fajowsko potwierdzaj co bede skladac gratulacje;*:*:* no i piszkaj cosik wiecej co tam u Ciebie????i brojka malego:)

Zapominajko tak mi Ciebie szkoda....ale Ty wiesz ,ze to tylko jakis czas i przechodzi:*:* buzilek;*

Kajusia to samo dla Ciebie...kilka tyg i wsio, beda juz tylko ruchy, zdjeteczka na usg i coraz rzadszy widok swoich osobistych stopek:p hahahha
A co do naszego powrotu to nie mam pojecia tak szczerze.... teraz czekamy kolejny raz na decyzje w sprawie przedluzenia wizy, no i caly czas, juz rok -na decyzje odnosnie naszego pobytu stalego....jakbysmy ten pobyt dostali to juz by bylo super...wtedy mysle,ze zostaniemy tutaj....bo mielibysmy i ubezpieczenie i numerek do legalnej pracy itp. praktycznie wszystko.....teraz jest ciezko...Kamil szuka czegos lepszego....mial prace od kwietnia, ale facet spoznial sie z wyplata....zreszta jeszcze teraz wisi mu za 3 tyg pracy....szkoda slow....:sorry:
Jejku Madziu Ty juz faktycznie półmetek masz za soba:) hahah jeszcze troszkę i studniówka:) :tak:i potem juz tylko z gorki:)

Vive wiedzialam ,ze o kims zapomnialam w moim poprzednim poscie:) ciesze sie ,ze u Was tak pieknie wszystko do przodu:) No i masz fantastycznych chlopakow.... a zdjateczka mieszkanka super:)

ok uciekam kapac broja:) buziole do jutra....tylko poczekajcie nam nie, co bede na bierzaco:p hahahaha

Do góry