reklama
A o której tą jajecznicę będziesz podawac Madzik?
w środę ok.9.30 zapraszam...bo jutro idę na warsztaty dla rodziców....przylatujesz???
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja sos zaserwuję jeszcze dzisiaj, a jajecznicę może jutro
Aniu a kiedy będziecie mieli net? Przecież tak się nie da żyć
Aniu a kiedy będziecie mieli net? Przecież tak się nie da żyć
tygrysek82
Fanka BB :)
Wiecie ze ja nie pamiętam jak smakują kurki
Vive kiedy idziemy na kawę ?
kana161
Mama "terrorystek" :P
Myslalam ,ze na zly rocznik weszlam
cofam i cofam, a tu ciagle cosik czego jeszcze nie czytalam.....
SZACUN DZIEWCZYNY..... juz dawno nikt mnietak nie zaskoczyl jak Wy dzisiaj hahaha
Kajaczku oczom mym ukazal sie duch hahahah GRATULEJSZYN kochana, widze ,ze wspaniale zmiany u Was
Tygrys tez widze z ukrycia wylonil sie....nice nice
Wiecie co u nas tez troszke sloneczka....jest szansa ,zeby MARI POSZLA DO PRZEDSZKOLA, ALE POKI CO NIE BEDE ZAPESZALA...napisze co i jak dokladnie jak juz wszystko zalatwimy
A poza tym jakos leci.....uciekam troszke na sloneczko na balkonik, bo fajowsko przypieka
buuuuziole
MADZIKU, wiesz, niby bardzo chetnie...chociaz nie wiem, bo od kiedy bardzo zaprzyjaznilam sie z jedna dziewczyna zwana toaleta i ciezko nam sie wypuscic z objec, to raczej samotnie w takie dlugie trasy nie ruszam
KANUSIA, witaj kochany Cukiereczku:-)
KANUSIA, witaj kochany Cukiereczku:-)
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zapominajko jasne,ze się da:-) Dzięki temu mam czas na inne fajne rzeczy i nie ciągnie mnie do monitora;-) Neta mamy w Austrii,a na razie jesteśmy w Pl.
A na długo przyjechaliście?
Fotki jak zawsze cudne. Córeczka już całkiem duża dziewczyna i śliczna!!!!
Dobrze smakują!!! Mniam.Wiecie ze ja nie pamiętam jak smakują kurki
Myslalam ,ze na zly rocznik weszlam
cofam i cofam, a tu ciagle cosik czego jeszcze nie czytalam.....
SZACUN DZIEWCZYNY..... juz dawno nikt mnietak nie zaskoczyl jak Wy dzisiaj hahaha
Kajaczku oczom mym ukazal sie duch hahahah GRATULEJSZYN kochana, widze ,ze wspaniale zmiany u Was
Tygrys tez widze z ukrycia wylonil sie....nice nice
Wiecie co u nas tez troszke sloneczka....jest szansa ,zeby MARI POSZLA DO PRZEDSZKOLA, ALE POKI CO NIE BEDE ZAPESZALA...napisze co i jak dokladnie jak juz wszystko zalatwimy
A poza tym jakos leci.....uciekam troszke na sloneczko na balkonik, bo fajowsko przypieka
buuuuziole
Hahahaha
a za przedszkole trzymam kciuki!!!