reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrys czyli można uznać, że wypoczynek udany :-D

Dzień dobry kochane. U nas buro za oknem i chłodno.
Chyba już nad morze nie dojadę w tym roku...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie my też już w domku....wypad super...pogoda nam dopisała, więc plan wykonany w 100%...maluchy zachwycone...Jula nadal chce mieszkać w hotelu...
wink2.gif

zmykam poleżeć...bo nachodziłam się w ostatnie dni...spokojnych wieczorków...Tygrys super że wypoczynek udany ale fotek nie widze:sorry:

Witajcie kochane
Madziu serdecznie gratuluję :-) i trochę zazdroszczę, fajnie byc w ciąży, Życzę zdrówka na pozostałe miesiące.
Super, że wyjazd udany i Julcia zadowolona, to najważniejsze, jak dzieciaki mają frajdę.

Zapominajko, teraz dawaj nad morze, pogoda super.

Szkoda, że te wakacje tak szybko przeleciały i zanim sie obejrzę będzie koniec:-( i znów codzienna praca, obowiązki, teraz niby też w pracy, ale jakoś tak bardziej na luzie i wakacyjnie.
W przyszłą sobotę wybieramy się znów do Czarnkowa na coroczne spotkanie bliźniaków, będzie koncert Piaska, konkursy, no i najważniejsze losy, chłopaki już planują ze fajnie byłoby wygrac telewizor, w tamtym roku kupiliśmy sporo losów, ale wygraliśmy dużo fajnych nagród:-).
A na zakończenie wakacji jedziemy dużą paką do Heide Parku do Niemiec i będziemy dużymi dziećmi, cały dzień na karuzelach i kolejkach.

Dzięki Zapominajko...czuję się całkiem dobrze...mimo mojego dzisiejszego ciśnienia 90/55 nie było źle...

my powoli szykujemy się...ciekawa jestem czy w tym roku też będzie tak gładko jak rok temu

Zapominajko przyznam się że mniej emocjonalnie i w mniejszym stresie podchodzę do przygotowań przedszkolnych w tym roku, którym tak na serio jeszcze nie rozpoczęłam ....;-)

Witajcie;
no ja wł wspominam o przedszkolu w rozmowach z Iggym. Ale żadnych większych przygotowań nie mam.
Ale jakoś zaczynam się streswać lekko

reklama
witajcie...

Tygrys gdzie ukrywasz się...gdzie fotki, pokażesz je w końcu???

u nas przygotowania dotyczą zakupów...bo coś spodnie nam przykrótkie zrobiły się....i bluzki z rękawkami 3/4

Do góry