tygrysek82
Fanka BB :)
Ruszamy w sierpniu więc czekam na słońce
Agaciu współczuję przygody z Matim, biedaczek....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kankija trzeba było wpaść na kawkę!!!!
Koniecznie.
jakieś niecałe 3 km droga polna i pusta dzika plaża z parkingiem;-) biedny Matii, oby szybko się zagoiło:-(Cześc dziewczynki
Zimno, że aż z domu nie chce się wychodzić.
Tydzień temu w niedzielę Mati się przewrócił i pękła mu skóra na czole. Niestety założone 3 szwy. W piątek były zdjęte.
Kankiya a ile metrów od plaży był ten domek?
słoneczka zyczę:-)Ruszamy w sierpniu więc czekam na słońce
no ba niedaleko,ale będzie nas dużo , więc może następnym razem jak będziemy sami jechać;-)Kankiya ty dk nr 5 będziesz na bank jechała. Nawet 1 km nie nadrobisz odwiedzając mnie!!!!!
Kościan masz po drodze!
taa lepiej ma mój B, bo ma więcej wychodnego za to,że po 3 latach zajął się Bianką, wspólnie spędzone wakacje nas do siebie zbliżyły - zobaczymy jak będzie dalej;-)Kankiya u was chyba też lepiej?
dziewczyny po raz pierwszy zostawiam Biankę na weekand u babci i nie wiem co jej powiedzieć?? gdzie jedziemy?? jakie sztuczki stosujecie aby przejść to bezboleśnie dla dziecka i dla mnie