reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hejka dziewczyny

Kankija trzeba było wpaść na kawkę!!!!
Koniecznie.

Zapominajko za tydzień jadę na weekand do Kołobrzegu,więc nic straconego,dzięki za zaproszenie;-) nie wiem tylko czy sił starczy:-D
Cześc dziewczynki

Zimno, że aż z domu nie chce się wychodzić.
Tydzień temu w niedzielę Mati się przewrócił i pękła mu skóra na czole. Niestety założone 3 szwy. W piątek były zdjęte.
Kankiya a ile metrów od plaży był ten domek?
jakieś niecałe 3 km droga polna i pusta dzika plaża z parkingiem;-) biedny Matii, oby szybko się zagoiło:-(

Ruszamy w sierpniu więc czekam na słońce:sorry:
Agaciu współczuję przygody z Matim, biedaczek....
słoneczka zyczę:-)

a ja no właśnie pochwalę się, za tydzień jedziemy na Sunrise do Kolobrzegu:-):-) trochę głupio po 30tce wbijać się na taką imprezę,ale co tam raz się żyje:-D

Witam jesiennie
Pogoda po prostu masakra, lato nad morzem nie rozpieszcza, szkoda mi tych turystów, bo płacą kasę i czekają na te wakacje cały rok, a tu ciągle deszcze i deszcz i zimno.

Kankiya, fajnie ze pobyt udany. Udanego szaleństwa na sunrise, my mamy rzut beretem, ale sie nie wybieramy.

Tygrysku, udanego wyjazdu i ślicznej pogody, napisz tak z ciekawosci ile płacicie za dobę w tym domku (może jakiś link podeślesz).

Agaciu, ucałuj Mateuszka w czólko.

U nas ciagle cos sie dzieje, ale chyba już trochę pozytywniej, mąż już po operacji, dzisiaj był na ściągnięciu szwów i odebrał wynik histopatologiczny, na szczęscie okazało sie niegroźne, ale bliznę ma ogromną, bo zmiana była duża, rozcięcie na 12 cm, i 16 szwów.
Madzi słuch też już lepiej, wiec operacji raczej unikniemy, dmuchanie wielka gruchą do nosa pomogło i trąbki słuchowe są ok, teraz kontrol we wrześniu.
Chłopaki we wtorek polecieli do Cioci na Śląsk, pierwsza podróż samolotem podobała im się, tylko Madzia sie nudzi i dopytuje kiedy wrócą.
No i z nowości jeszcze mamy roczną yorczkę, kupiliśmy bo jej właściciele wyjeżdżali za granice i nie mogli jej wziac.
Pozdrowionka

Kankiya ty dk nr 5 będziesz na bank jechała. Nawet 1 km nie nadrobisz odwiedzając mnie!!!!!
Kościan masz po drodze!
no ba niedaleko,ale będzie nas dużo:-D:-D , więc może następnym razem jak będziemy sami jechać;-)

Blizniaczku zazdroszczę psiny, to moje marzenie, na które na razie mnie nie stać:zawstydzona/y: super,że z Madzi uszkami lepiej i z mężem też:tak: no i fajowo,że wypad na Śląsk udany;-)

ja jutro idę na bale z kumpelą, co prawda mi się nie chce, ale mój B był juz 2
razy w tym tyg na imprezkach to ja też pójdę a co:-)

Kankiya u was chyba też lepiej?
taa lepiej ma mój B, bo ma więcej wychodnego za to,że po 3 latach zajął się Bianką, wspólnie spędzone wakacje nas do siebie zbliżyły - zobaczymy jak będzie dalej;-)

dziewczyny po raz pierwszy zostawiam Biankę na weekand u babci i nie wiem co jej powiedzieć?? gdzie jedziemy?? jakie sztuczki stosujecie aby przejść to bezboleśnie dla dziecka i dla mnie:zawstydzona/y:

Witajcie my działkujemy....choć pogoda nas nie rozpieszcza...ale liczymy na poprawę...

Blizniaczku s
uper wiesci.....chłopcy polecieli sami?super, na pewno bezpieczniej i szbciej niż nasza koleją....

Kankiya super ze w zwiazku poprawa...udanej zabawy.....
my Julci z reguły mówimy prawdę...

miłego weekendu

reklama
Witam słonecznie, nareszcie w miare ładny dzionek dzisiaj był.
Madzienko, sami polecieli, tutaj mąż ich odprowadził, a tam odebrała ich ciocia, pociagiem nawet nie byłoby mowy, zeby sami pojechali, a samolotem super wygoda, godzinka z małym kawałkiem i byli w Katowicach.
Miłego wczasowania na działeczce i super pogody

My też mówimy dzieciakom prawde, tyle, że my bardzo żadko gdzieś jeździmy sami. W czerwcu kupiłam kupon promocyjny w citeam na wekendowy wypad do Milena i pojechaliśmy sami, ale po pierwszym dniu już zateskniliśmy za nimi i w niedzielę rodzice podrzucili ich do nas, wiec z wekendu we dwoje zrobił sie wyjazd rodzinny:zawstydzona/y:, Kankiya, fajnie ze wspólne wakacje poprawiły Wasze relacje.

Do góry