reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Blizniaki to chłopaki na pewno mieli frajdę z takiego lotu samolotem do cioci.
Kankiya my tez zawsze mówimy prawdę, tylko, że ostatnio Maja nie chce zostawać z nikim, no chyba że u nas w domu.
Za tydzień przedszkole, a ja już się tak przyzwyczaiłam, że mama jest z nami :-)

reklama
Dzięki kochane za odpowiedz, nie ważne co Biance powiem i tak będzie ryk i ja tez jak zwykle z placzem pojadę od niej:zawstydzona/y: aż mi wstyd,ale dziecko non stop tylko ze mną było od małego czasami z moją mamcią i tak się nauczyła bidula

A co tu taka cisza?

Pochwalę się, że w końcu spełniłam swoje marzenie i zakupiłam śliczny ekspres ciśnieniowy do kawki:-)
Już się nie mogę doczekać aż przyjedzie!

Witajcie a co tutaj tak pusto...my odpoczywamy na dzialeczce pogoda nas rozpieszcza...ale wszystko co dobre szybko sie konczy i w pon juz do pracy....

Blizniaczku gratki dla chlopakow za samodzielny lot...

Witajcie Dziewczynki!
My nadal bez kompa, czasem maz mnie poratuje laptopem:tak:
U nas w porzadku, czas uplywa tak szybko, ze az czasem ciezko w to uwierzyc. Widac to zwlaszcza po dzieciach. Jutro jedziemy z mezowym i moimi rodzicami na wesele do Niemiec do mojej rodzinki. Tesciowa zostaje z dzieciakami i az jestem cala chora jak sobie pomysle jak bedzie zachowywala sie Zuzia:zawstydzona/y: Mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle:tak: Trzymajcie kciuki, zebysmy jakos wszyscy przezyli ten wyjazd.
Blizniaczku gratulacje dla Twoich malych, odwaznych mezczyzn;-)
Kankiya udanej zabawy. A z Bianka nie bedzie tak zle, w koncu to juz duza dziewczynka:tak: Chociaz rozumiem Twoje obawy, ja tez mam problem z Zuzia, bo ona od zawsze caly czas tylko ze mna.

Zapominajko gratuluje ekspresu. Wpraszam sie na kawke, bo uwielbiam taka z cisnieniowego ekspresu:tak: To tez moje marzenie, ale mezwoy wymyslil sobie jakis za 2tys, a teraz mamy wazniejsze wydatki. Moze zrobimy sobie prezent pod choinke:tak: Pochwal sie zakupem.

Madzienko udanego wypoczynku. Dobrze, ze macie pogode:tak:

A co tu taka cisza?

Pochwalę się, że w końcu spełniłam swoje marzenie i zakupiłam śliczny ekspres ciśnieniowy do kawki:-)
Już się nie mogę doczekać aż przyjedzie!
to mi smaka narobiłaś na taką kawkę, daj znać czy przyszedł expresik to może skuszę się na kawkę po drodze:-p
Asiulko udanej zabawy;-)
Madziu pogoda Wam dopisała;-) szkoda,że wszystko co dobre szybko się kończy:zawstydzona/y:

jutro po pracy zawozimy Biankę do mamy i ok 22 jedziemy do Kołobrzegu, ma być ładna pogoda, może skorzystamy jeszcze w ciągu dnia z plaży:tak: na wakacje nie mieliśmy zbytnio pogody,więc może te dwa dni skorzystamy ze słoneczka, szkoda tylko,że bez Bianci..:-(ale już nie marudzę:happy2:

A przyszedł, stoi sobie w kartonie i czeka na ranek. Wtedy zrobimy z mężowym próbę. Jeśli będzie pozytywna, to zapraszam.

reklama
Do góry