reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Madzienko super! Bardzo zazdroszczę.
renia200
mama Victorki :)
ja to siedzę dzisiaj w domku z przymusu, mam pęknięte żebro i ledwo się poruszam, kolega chciał mnie w sobotę wrzucić do basenu, był po paru piwkach, ja się chwyciłam bramki żeby mnie nie wrzucił bo nie umiem pływać a on na siłe mnie ciągnął, i teraz cierpię, mój M ma ochote go pobić haha
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Reniu współczuję.
Wychodzi na to, że niepotrzebnie stawiałaś opór;-)
Wychodzi na to, że niepotrzebnie stawiałaś opór;-)
mamusia2008
mamusia Karolinki
witajAsiulka a może właśnie powinnaś jechać. Przecież tragedii nie będzie. Mała da sobie radę.
Witaj mamusia. Co u was?
u nas bez zmian, nic nowego, dziecko rosnie, a mamie nudzi sie w domu, bo na razie nie mam pracy na caly dzien tylko rano i wieczorem angielski w firmach
dzis wracamy od rodzicow, wiec wszytko po staremu
mielgo dnia
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry dziewczyny :-)
KANKIYA
Fanka BB :)
HELLO,
Witam po wczasach;-)bylismy tydzien w Darlowie w domkach z basenem-rewelacja za malą cenę plus trampolina dla dzieci i hustawki, więc Biankę miałam z głowy Jeden minus to,że mieliśmy daleko do morza a tak to super.Siedzę jeszcze tydzień w domku,więc na pewno się odezwę i może trochę nadrobię zaległości.
spokojnej nocki
aa Reniu współczuję....
Madziu to już masz urlopik
Witam po wczasach;-)bylismy tydzien w Darlowie w domkach z basenem-rewelacja za malą cenę plus trampolina dla dzieci i hustawki, więc Biankę miałam z głowy Jeden minus to,że mieliśmy daleko do morza a tak to super.Siedzę jeszcze tydzień w domku,więc na pewno się odezwę i może trochę nadrobię zaległości.
spokojnej nocki
aa Reniu współczuję....
Madziu to już masz urlopik
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kankiya daj namiary :-)
reklama
KANKIYA
Fanka BB :)
alez proszę ;-)
Rewelacja !!!Darłowo Darłowko domki z basenem !!!! - Największa baza ofert w Polsce i za granicą - otoWakacje.pl nawet ja z Bianką na zdjęciu jesteśmy z przodu do morza trochę daleko, bp jechalismy samochodem, ale za to po powrocie cały dzień przed domkiem;-) i za naszą trójkę zapłacilismy 100 za dobę
jak przejeżdżałam przez Poznań to pomyslałam o Tobie Zapominajko;-)
o matko i na ostatnim zdjęciu też ja
trampliny nie ma zdjęciach, ale jest mega taka na 80 kg, razem z Bianką i moim B skakalismy codziennie
Rewelacja !!!Darłowo Darłowko domki z basenem !!!! - Największa baza ofert w Polsce i za granicą - otoWakacje.pl nawet ja z Bianką na zdjęciu jesteśmy z przodu do morza trochę daleko, bp jechalismy samochodem, ale za to po powrocie cały dzień przed domkiem;-) i za naszą trójkę zapłacilismy 100 za dobę
jak przejeżdżałam przez Poznań to pomyslałam o Tobie Zapominajko;-)
o matko i na ostatnim zdjęciu też ja
trampliny nie ma zdjęciach, ale jest mega taka na 80 kg, razem z Bianką i moim B skakalismy codziennie
Ostatnia edycja:
Podziel się: