reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja to siedzę dzisiaj w domku z przymusu, mam pęknięte żebro i ledwo się poruszam, kolega chciał mnie w sobotę wrzucić do basenu, był po paru piwkach, ja się chwyciłam bramki żeby mnie nie wrzucił bo nie umiem pływać a on na siłe mnie ciągnął, i teraz cierpię, mój M ma ochote go pobić haha

Asiulka a może właśnie powinnaś jechać. Przecież tragedii nie będzie. Mała da sobie radę.

Witaj mamusia. Co u was?
witaj
u nas bez zmian, nic nowego, dziecko rosnie, a mamie nudzi sie w domu, bo na razie nie mam pracy na caly dzien tylko rano i wieczorem angielski w firmach
dzis wracamy od rodzicow, wiec wszytko po staremu
mielgo dnia

HELLO,
Witam po wczasach;-)bylismy tydzien w Darlowie w domkach z basenem-rewelacja za malą cenę plus trampolina dla dzieci i hustawki, więc Biankę miałam z głowy:-D Jeden minus to,że mieliśmy daleko do morza a tak to super.Siedzę jeszcze tydzień w domku,więc na pewno się odezwę i może trochę nadrobię zaległości.
spokojnej nocki

aa Reniu współczuję....:zawstydzona/y:
Madziu to już masz urlopik:)

reklama
alez proszę ;-)

Rewelacja !!!Darłowo Darłowko domki z basenem !!!! - Największa baza ofert w Polsce i za granicą - otoWakacje.pl nawet ja z Bianką na zdjęciu jesteśmy z przodu:-D do morza trochę daleko, bp jechalismy samochodem, ale za to po powrocie cały dzień przed domkiem;-) i za naszą trójkę zapłacilismy 100 za dobę

jak przejeżdżałam przez Poznań to pomyslałam o Tobie Zapominajko;-)

o matko i na ostatnim zdjęciu też ja:szok:

trampliny nie ma zdjęciach, ale jest mega taka na 80 kg, razem z Bianką i moim B skakalismy codziennie :-D

Ostatnia edycja:
Do góry