reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie....

buziak dla wszystkich dzisiaj świętujacych...

u nas leci dzień za dniem....Jula równiez domaga się rodzeństwa;-)

a co u Was??

Agacia jak wakacje??

Kanus ja zazdroszcze pogody...u nas szaro buro...

Cześć :-)

Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych dużych urwisów!!!!

U mnie też nic nowego. Ale powiem Wam, że po tych przejściach z pracą doceniam to siedzenie w domku ;-)
Miałabym taką prośbę do Was-macie może jakieś fajne audiobooki do posłuchania? Bo niestety większość na chomiku jest złej jakości. Jakby co mam kilka fajnych więc mogę się zrewanżować :-) Maila podam wiecie gdzie ;-)

Hallo:-)
W czwartek przyjechaliśmy do domku.Ja zostaję z dziećmi,a Mariusz wraca i przyjedzie na ślub,a na następny dzień jedziemy na wakacje:tak:

Wybaczcie mi,ale kompletnie nie mam pojęcia co u Was i nie mam jak tego nadrobić.
Neta nie mamy,teraz od teściów piszę.Jak bede u rodziców to będę się odzywać:tak:

Szkoda, że tylko tak z doskoku jesteś. Szybki pisz co u was. Jak wam w Austrii się wiedzie, no i jak maluszki zaakceptowały zmiany.

Zapominajko wiedzie sie dobrze,życie jest łatwiejsze.Dzieciom się tam podobało i wydawałoby się,że zaakceptowały zmiany.Ale...wróciliśmy do domu i jednak tutaj bardziej im się podoba;-) I nie chcą wracać.Teraz trochę pobędą w domku to może zdążą się nacieszyć...
Ogólnie jest fajnie,kraj jest fajny,Mariusz ma wolne popołudnia i weekendy,wiec w końcu czujemy ten wolny czas.Brakuje rodziny i znajomych,bo jesteśmy tam sami.Ale jesteśmy razem.
Na razie cieszymy sie naszym domkiem:-)

reklama
Hej :-)

Współczuję Reniu :-(

Ja dla odmiany mam super wiadomość-OLEK DOSTAŁ SIĘ DO PRZEDSZKOLA!!!! Nie mogę w to jeszcze uwierzyć, bo obyło się bez żadnych znajomości, napisałam tylko odwołanie, bo pierwotnie był na liście rezerwowej. Normalnie od dziś zaczynam wierzyć w system oświaty :-D

Do góry