reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Reniu masz racje tutaj tez robią z tym problem i jak słyszę czasem jakie ludzie maja przeboje z wjazdem, to aż sie wierzyć nie chce i dziwie sie, ze nam tak gładko poszło.... A co do mojej mamy to ona miała teraz wizę do 18 cZerwca przedłużona... No i jest żona Henka z obywatelstwem Kanadyjskim wiec teoretycznie musza ja wpuścić, powinni ale jak to faktycznie bedzie to sie okaże... HENIEK doleci do niej pod koniec lipca i miesiac pózniej razem wracają .... Oby było ok...

Madziu wjezdzajac do Kanady masz 6 miesięczna wizę turystyczna, o która nie musisz sie starać papierkowo....aczkolwiek jeżeli coś im sie nie spodoba, albo beda mieli podejrzenia co do Twojej osoby to mogą cię nie wpuścić.... Słyszałam o takich przypadkach niedorzecznych i chorych ze aż szkoda pisać...

Reniu super, ze juz lepiej....:)
Zapominajko krostki juz znikły :) wiec na szczęście ospa odpada:)

reklama
Reniu jak piszesz post pod postem, to rób to przez edytuj:tak:

My dziś do 9.30 wszyscy spaliśmy. Nie spodziewałam się w najśmielszych marzeniach, że Iggy da nam tyle pospać.

Kana teraz mi przypomnialas o tej trzydniówce. Majka miala w piatek i sobote wysoką gorączke bez żadnych innych objawów, a w poniedzialek wysypało ją na jednym policzku i to tak konkretnie, w środe nie bylo juz sladu. To chyba tez to przeszla.
Ostatnio zauwazyła, że w ogóle jest bardziej marudna, uparta i nie wiem czy to jakis kolejny etap rozwojowy czy tak po prostu ma :-D Ja nadal walcze z urzędami, człowiek się nigdy nie spodziewa jaki kolejny papier sobie zażyczą.
Ja to jestem troszke zacofana bo telefonu używam tylko do dzwonienia i smsów.

reklama
Do góry