kana161
Mama "terrorystek" :P
Reniu masz racje tutaj tez robią z tym problem i jak słyszę czasem jakie ludzie maja przeboje z wjazdem, to aż sie wierzyć nie chce i dziwie sie, ze nam tak gładko poszło.... A co do mojej mamy to ona miała teraz wizę do 18 cZerwca przedłużona... No i jest żona Henka z obywatelstwem Kanadyjskim wiec teoretycznie musza ja wpuścić, powinni ale jak to faktycznie bedzie to sie okaże... HENIEK doleci do niej pod koniec lipca i miesiac pózniej razem wracają .... Oby było ok...
Madziu wjezdzajac do Kanady masz 6 miesięczna wizę turystyczna, o która nie musisz sie starać papierkowo....aczkolwiek jeżeli coś im sie nie spodoba, albo beda mieli podejrzenia co do Twojej osoby to mogą cię nie wpuścić.... Słyszałam o takich przypadkach niedorzecznych i chorych ze aż szkoda pisać...
Reniu super, ze juz lepiej....
Zapominajko krostki juz znikły wiec na szczęście ospa odpada
Madziu wjezdzajac do Kanady masz 6 miesięczna wizę turystyczna, o która nie musisz sie starać papierkowo....aczkolwiek jeżeli coś im sie nie spodoba, albo beda mieli podejrzenia co do Twojej osoby to mogą cię nie wpuścić.... Słyszałam o takich przypadkach niedorzecznych i chorych ze aż szkoda pisać...
Reniu super, ze juz lepiej....
Zapominajko krostki juz znikły wiec na szczęście ospa odpada