reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Anoli ze schabem nie pomogę, gdyż mięcha nie jadam.

A cisza straszna, aż czasem boję się tu zaglądać tak huczy.

Kawkę zrobiłam. Chcecie?

Ja chce kawke z mleczkiem,
Witam wszystkich obecnych i zagladajacych!
Mieliśmy długi weekend więc troszkę sie u nas działo, w sobotę byliśmy na grillu , kolega ma basen więc Victoria musiała poplywac, trochę sie bałam bo dzień wcześniej miała goraczke ale narazie jest ok, tylko troszkę pokaszluje. Wczoraj zaliczyła wesołe miasteczko więc chyba weekend mój skarb miał udany :)

Anoli napisz jak ci wyszedł schabik.

Witajcie i ja jestem...

nasze forum zanika...niedługo nas zamkną:tak::tak::tak:

Agacia ale zazdroszczę tego odpoczynku...wracaj do nas i chwal się jak było...

zdróweczka dla wszystkich chorowitków...

Czy Wasze dzieci wspominają o rodzeństwie? oczywiście te które jeszcze nie mają. U nas ostatnio jest temat braciszka. Wczoraj stoczyłam bitwę z mężem w sklepie o flagę na euro z piwem, oczywiście wygrałam i nie kupił, ale stwierdzam- oni są jak dzieci !!!

Zanplo u nas strasznie Iggy wałkuje "ostrzyczkę"
I to tak od roku chyba.

A mężczyźni są jak dzieci, takie 13-letnie ;/

Witamy i my po małej przerwie :)

U nas ostatnio były takie straszne upały po 30stopni w cieniu, około 23 w nocy.... Strasznie i taka duchota, ze nie szło żyć, spać cokolwiek... Na szczęście dzisiaj juz jest lepiej wiec troszkę sobie odpoczniemy:)

Juz uruchomili u nas fontanny dla dzieci to standardowo przynajmniej raz dziennie sie pluskamy:)

A poza tym po staremu, jakos leci...
MaricZka tez chce, ale tylko siostrzyczkę Emilke i tyle, żadnych chłopców...:/
Reniu zdroweczka dla Vicky:*
buziole dla wszytkich cioteczek:*

reklama
Do góry