Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Madzienko jestem, tylko głupio mi samej ze soba pisać :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja sie witam Mala spi, Fifi oglada bajki, wiec mam chwile spokoju i zagladam do Was. Przydalo by sie chate troche ogarnac, ale tak mi sie nie chce Zeby nie bylo wczoraj wieczorem mylam podlogi, a dzis znow wyglada jakbym tydzien nic nie robila. Normalnie czasem juz mi rece opadaja, to ciagle sprzatanie chyba nigdy sie nie skonczy
Pogoda u nas dzis juz troszke lepsza, slonko przedziera sie przez chmurki, ale nadal zimno.
Jutro jade z dzieciakami do Opola do dermatologa. Zuzia mniej wiecej od kiedy skonczyla rok ma jakies problemy ze skora. Ci jakis czas pojawiaja jej sie na cialku takie suche, czerwonawe plamy, glownie na brzuchu i zgieciach raczek i nozek. Pewnie to jakas alergia, tylko nie wiem na co mogla sie nagle uczulic. Nie chce, zeby miala z tego powodu jakies problemy w przyszlosci, wiec w koncu umowilam sie prywatnie do lekarza, zobaczymy co powie. Skoczymy jeszcze na jakies zakupy, bo butki musze sobie kupic i dzien jakos zleci. Zawsze to cos innego niz siedzienie w domu;-)
Myszqo a te 17 kg to nie troszke za duzo dla Ciebie? Żebys nam nie zniknela;-)