reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Renia nie martw się, my też zaliczyliśmy już nocny lot...Jula była zaaferowana lądującymi i startującymi samolotami i nie w głowie było jej spanie czy marudzenia a w samolocie od razu usnęła...więc trzymamy kciuki...

Kanus super że odnalazłaś tak pokrewne dusze....

witajcie niedzielnie...u nas dzisiaj rano było biało:shocked2:

reklama
Ziemia mamuski:)

Witam rownież z kawusia :) której miałam juz nie pic, ze względu na moje dziwne zachowanie żołądka i wszystkich tym podobnych wnetrznosci, ale... Kawa z mleczkiem i cukrem to jest dla mnie jak powietrze wiec....

Strasznie boli mnie gardło, poprostu w ogóle ledwo przelykam, znacie może jakies domowe sposoby oprócz plukania szaleją albo woda z solą?

A poza tym mój miś wczoraj zaszalal u znajomych i jeszcze spi... Chyba pierwszy raz widziałam go tak załatwił ego na amen.... Troszkę pociesznie wyglądał, ale nawet to nie zmieniło mojej decyzji o spaniu na kanapie- oczywiście on na niej spał:p

MAri standardowo rano bajki a pózniej idziemy na dworek, bo świeci słoneczko to trzeba sie troszkę wynurzyc :)
Buziolki:*

hej

U mnie jak zawsze wszystko pod górkę, nic nie idzie jak bym chciała.
Jestem chora, boli mnie gardło, mam taka chrypke ze nikt mnie nie rozumie i nie słyszy, bolą mnie więzły chłonne, a kaszel mam taki ze już mnie wszystko od niego boli.

Ehhhh i pogoda okropna, bardzo zimno, a nawet w sobote śnieg padał.
Odchudzam się, ale marnie to idzie, mało jem i zaczynam się źle czuć, mam dziwne zawroty i krew z nosa mi leci.

W piątem z Matim byliśmy u dentysty, bo ma dwie dziurki. Miał tylko smarowane lekarstwem , był bardzo dzielny, zobaczymy jak jutro, bo będzie miał borowane.

Strasznie boli mnie gardło, poprostu w ogóle ledwo przelykam, znacie może jakies domowe sposoby oprócz plukania szaleją albo woda z solą?

Kanuś....łyżeczka masła, łyżeczka smalcu i łyżeczka miodu...wszystko mieszasz, bierzesz do buzi i czekasz aż się rozpuści....
mam nadzieję że nie porzygasz się bo ja byłam bliska...

niesmaczne ale skuteczne

zdróweczka dla Was mamuśki!!!

reklama
U nas dziś słoneczko. Jutro podobno ma być ciepło a w sobotę 6 stopni i deszcz. No żesz k!
Jutro będzie już tydzień jak jestem odrutowana. Miałam parę razy ochotę zerwać sobie ten aparat :-D Póki co jestem na diecie zupkowo-serkowej. Wczoraj zjadłam pastę jajeczną z kromeczką chleba bez skórki pokrojoną na pół centymetrowe kawałki. Ale jakoś daję radę.
No dobra lece bo mam w planach posprzątać Jaśkowy pokój a to nie będzie najłatwiejsze zadanie ;-)

Zapominajko - herbata i do łóżka, żebyś się na święta nie rozłożyła!

Do góry